Home Cikkek A NASA MRO ürszondája egy hatalmas és rejtélyes becsapódási krátert fényképezett a...

A NASA MRO ürszondája egy hatalmas és rejtélyes becsapódási krátert fényképezett a Marson

0

61000C28C83EA7F8Az MRO szonda látványos képeket készített a Mars felszínéről, köztük egy titokzatos becsapódási kráterről is. Néhány UFO szakértő meg van győződve róla, hogy a krátert egy idegen jármű hozta létre.

Az MRO által küldött nagy felbontású képen ráadásul egy titokzatos kör alakú tárgy látható a kráter belsejében. A NASA kutatói szerint a titokzatos objektum a képen 2012. február és 2014. június között zuhant a Mars felszínére. A furcsa tárgy a Mars Elysium Planitia területén csapódott be. Szintén a NASA szerint a kráter belsejében látható objektum egyszerűen a napfény és az árnyékok hatásának köszönhetően hat tárgyként.

A rejtélyes tárgy becsapódáskor hatalmas barázdákat hagyott a talajon, amely a kutatók szerint sokkal sötétebb és furcsán különböző a környező tájtól. UFO rajongók szerint a jelentős méretű krátert egy földönkívüli űrhjaó ütközése hozta létre.

ufo mars becsapódás kráter fémes tárgy objektum vulkanikus terület elysium planitia nasa mro űrszonda fénykép fotó-2015-új világtudat

61000C28C83EA7F8

Egyesek szerint az objektum fémes jellege a szerkezetről visszaverődő napfényből jól látható. A nagy felbontású kamera az egyik az MRO hat eszközéből. A NASA szerint a kamera úgy van programozva, hogy rendszeresen ellenőrzi az ilyen típusú hatásokat.

A titokzatos tárgy becsapódásának helye a második legnagyobb vulkanikus terület a Marson a Tharsis után, melynek felszíni kiterjedése 1600 kilométer.

Új Világtudat