csütörtök, április 25, 2019
Home Cikkek A paranormális jelenségek egy másik dimenzióban léteznek, amivel a tudatalattink áll kapcsolatban?

A paranormális jelenségek egy másik dimenzióban léteznek, amivel a tudatalattink áll kapcsolatban?

1023
1
Megosztás

A tudomány által meg nem értett, megmagyarázhatatlan jelenségek nem ebben a dimenzióban mennek végbe, de a tudatunk teremt kapcsolatot velük.

Megmagyarázhatatlan paranormális jelenségek

A tudomány számára a paranormális jelenségek világa mindig is egy nagyon nagy talány volt. Egy fehér folt az emberiség tudásának enciklopédiájában.

Egyesek még abban is kételkednek, hogy ezek a jelenségek léteznek, és nem valamiféle hallucináció, vagy egyéb képzelőerőhöz köthető folyamat eredménye.

Ahogyan a kvantumfizika világa egyre inkább megnyílik előttünk, úgy válik egyre érthetőbbé a paranormális világa is. Persze még mindig fogalmunk sincs róla, mi hogyan működik, de végre megkapargattuk a felszínt.

1

Annyi már biztos, hogy nem úgy működnek, mint az általunk ismert fizika, lévén, hogy gyakran meg is hazudtolják azt. Ez egy jel arra vonatkozóan, hogy talán nem is ugyanebben a térben helyezkednek el.

Ezrét vetődött már fel több paranormális kutatóban, és néhány nyitott matematikusban és fizikusban is, hogy a paranormális jelenségek talán egy párhuzamos világ vagy dimenzió áthallásai.

2

Jelen vannak, és láthatóak számunkra, de nem tudni, hogy miért, és ha láthatóak néha, miért nem láthatóak a világ túlnyomó részén, túlnyomó időn át.

A tudatalattink a kulcs

A Queen Mary Egyetem londoni professzora és matematikusa, Bernard Carr szerint a paranormális jelenségeknek nagyon sok köze van a tudatunkhoz, és a tudatalattinkhoz.

Már Albert Einstein is úgy sejtette, hogy nem három, ha nem valójában négy dimenzió is létezik a térben. A kutatók az elmúlt években pedig már azt feltételezték, hogy legalább 11 dimenzió létezhet.

3

A 11 dimenzióból azonban az emberi agy, és a tudat csak hármat képes érzékelni. Azonban a tudatalattink számára további dimenziók nyílhatnak meg.

Ezekkel a dimenziókkal időnként interakcióba is lép a tudatalattink, és ilyenkor születnek meg a paranormális jelenségek.

Érzékeljük a többi dimenziót

A paranormális jelenségek legtöbbje talán akkor léphet fel, amikor valamiféle fiziológiai, vagy egyéb hiba lép fel az anyagi világ, és a tudatalattink között.

Ilyenkor az agyunk hibásan működik, és újra teljese kapacitáson dolgozik, ekkor érzékelhetővé válik a tudatunk számára is ugyanaz, amit a tudatalattinkból tudunk máskor cska előcsalni, vagyis a többi dimenzió.

4

Minden abban rejlik, hogy rejtett folyamatok és hatások érik a tudatalattinkat, olyanok, amik hasonlóak a tudatunkat bombázó fizikai ingerekre, mégsem fizikai, hanem pszichikai módon hatnak ránk.

Talán ezen dimenziók, melyek amúgy rejtve vannak, így válnak láthatóvá a számunkra.

A kutatás még gyerekcipőben jár, de nagyon ígéretesek az eredmények, és az előzetes modellek, így lehetséges, hogy az elkövetkező években végre ténylegesen közelebb kerülhetünk a paranormális jelenségek megfejtéséhez.

avilagtitkai.com

1 COMMENT

 1. Üdv.
  Én most nem ehez a témához szeretnék hozzá szólni,de amúgy ez is érdekel.
  Hanem kérdezni szertnék valamit.Még annak idején mikor ide regisztráltam kaptam választ,de csak most olvastam el pedig járok ide és írogatok.
  Szóval mit jelent az,hogy Csillagcsalád?
  Ennyi is lenne.
  Előre is köszönöm a választ.