Home Paranormális jelenségek A Peggy baba szelleme

A Peggy baba szelleme

0

2015 tavaszán videók és fotók jelentek meg az interneten egy babáról, melyek a megtekintés után számos kellemetlen tünetet okoztak mint például émelygés és mellkasi fájdalom. Legalábbis többen ezt állították. A Peggyként ismert babáról úgy tartották, hogy meg van szállva.

Miután hírneve egyre jobban elterjedt, egy paranormális jelenségeket kutató nyomozó, Jayne Harris magához vette a babát, hogy megvizsgálja azt. Az angliai Shropshire-ben létezik egy szervezet Megszálott Babák Szervezete néven (Haunted Dolls Organisation). Jayne Harris, aki a szervezet vezetője, a babát annak tulajdonosától kapta. Ő azt állította a babáról, hogy számtalan rémálmot okozott és felelőssé tette a babát betegség kialakuláárt is.

A nyomozó miután megkapta a babát, megpróbált kommunikálni a benne lakozó erőkkel, az kísérletekről videókat készített melyeket feltöltött a Youtube-ra. Ezt követően sokan különös tünetektől kezdtek el szenvedni azok akik megtekintették a videókat. A tünetek közé tartozott a fejfájás, émelygés és mellkasi fájdalom. De volt egy nő, aki azt állította, hogy az egyik videó megtekintését követően szívinfarktus kapott. Jayne Harris elmondása szerint körülbelül 80 embernek volt különös tapasztalata.

Egy nő számítógépe lefagyott és a szoba hideggé vált, miután megnyitott egy fotót a babáról. Azt is tapasztalta mintha valakik lettek volna a szobában és hallotta járkálni őket. A beszámolókat követően a nyomozó elzárta a babát és megkérte, hogy hagyja abba a tevékenységét. Ezt követően nem érkeztek további beszámolók kellemetlen tapasztalásokról.

Érkeztek ajánlatok is médiumoktól, hogy kapcsolatba lépjenek a babában lévő erőkkel, de Harris nem fogadta el azokat mondván, hogy saját maga kutatja a dolgot. A kérdések megválaszolásán azóta is dolgozik a kutató

Inquisitr | paranormal.hu