Home Kriptozoológia A Pentagon UFO-aktái között szerepel egy farkasemberrel való találkozás is

A Pentagon UFO-aktái között szerepel egy farkasemberrel való találkozás is

0
elicesp / Pixabay

Számos megmagyarázhatatlan észlelés és élmény került napvilágra egykori tisztviselőkkel készített interjúkból.

A Pentagon a Védelmi Hírszerző Ügynökséggel karöltve hosszú éveken keresztül titkos programot működtetett, amely az UFO-k (vagy UAP-k) és a paranormális jelenségek közötti kapcsolatot vizsgálta.

A Military.com-nak adott interjúk során James Lacatski, a DIA nyugalmazott hírszerző tisztje és Jim Semivan, a CIA nyugalmazott műveleti tisztje – akik mindketten a titkos programban dolgoztak – lerántották a leplet néhány furcsa esetről, amelyeket ez idő alatt vizsgáltak.

Ezek a vizsgálatok magukban foglalták a USS Nimitz UAP észleléseit, valamint a Skinwalker ranch-ot – egy Utah állambeli birtokot, amely arról hírhedt, hogy furcsa jelenségek sokaságának ad otthont.

Lacatski és Semivan szerint a három férfi, akiket a birtok vizsgálatára küldtek, rémülten távozott, miután szemtanúi voltak egy “fekete űrként” leírt jelenségnek a birtokon.

Még ennél is idegesítőbb volt az a tény, hogy az otthonukba való visszatérésük után paranormális jelenségekről is beszámoltak, például furcsa zajokról és sötét alakok éjszakai észleléséről.

Egy másik eset során a USS Nimitz-ügyet vizsgáló nyomozó családja arról számolt be, hogy egy farkasszerű lény (amely két hátsó lábon járt) két alkalommal is szemtanúja volt annak, hogy az otthonuk ablakán keresztül bámult befelé.

Amikor azonban megkérdezték őket, a Pentagon sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta, hogy ezek közül bármelyik vizsgálat és találkozás megtörtént volna.