Home Földönkívüliek A Pentagonnak 180 napja van felfedni az UFO titkot

A Pentagonnak 180 napja van felfedni az UFO titkot

0

Az új amerikai költségvetési törvény arra kényszerít több ügynökséget, hogy tegyék nyilánossá, mit tudnak a földönkívüliekről. A költségvetésről leginkább a COVID-19 miatt van szó gyakran a hírekben, ugyanis az amerikaiak a gazdasági károkat utólag a következő költségvetésben próbálják majd helyreállítani. Arról azonban kevesen tudnak, hogy egy olyan bizottsági megjegyzés is szerepel az új törvényben, amely az UFO-kra vonatkozik.

Ebben a megjegyzésben a Szenátusi Hírszerzési Bizottság azt írja, hogy miután egyeztetett a Védelmi Minisztrérium Titkárságával, arra szólítja fel a kongresszust és a hatóságokat, hogy adjanak jelentést az azonosítatlan repülő tárgyakról a törvény hatálybalépése előtti 180 napon belül.

Ennek a jelentésnek részletes információkat kell tartalmaznia térinformatikai és mértani adatokról, radarmegfigyelésekről, emberei észlelésekről, az FBI által készített elemzésekről, melyeket a nyomozás során készítettek. A jelentésnek következtetést kell elvonnia arról is, hogy ezek a jelenségek földönkívüli eredetűek-e.

A kezdeményezést Marco Rubio, a Szenátusi Hírszerző Bizottság elnöke indította még 2020 júniusában. Ha a költségvetési törvényt elfogadják, akkor 180 nap marad arra, hogy a kért információkat elérhetővé tegyék.

Nick Pope, egykori brit védelmi miniszter, és UFO kutató örömmel fogadta a hírt és szerinte a titkok felfedése már rég meg kellett volna, hogy történjen.

A kuató úgy véli, hogy a szenátorokat már egy ideje zavarja az UFO kérdés és nincsenek megelégedve a Védelmi Minisztérium hozzáállásával. Emlékezzünk csak a haditengerészet pilótáinak különös eseteivel, melyeknek a mibenléte szintén nem tisztázott.

Most végre tényleg eljöhet az igazság pillanata? Mi a magunk részéről ezzel kapcsolatban igencsak szkeptikusak vagyunk. mivel már ez a sokadik ígéret. De ne így legyen.