Home Paranormális jelenségek A sátáni gyermek

A sátáni gyermek

0

1978-ban történt Budapest belvárosában, hogy egy régi bérház pincéje különös kegyetlenségeknek adott ?otthont?. Az akkor 10 éves Zs. Róbertet a nevelőapja kínozta lenn évekig, mondván hogy a gyermek maga a gonosz.

A nevelőszülő F. András, korábban papként szolgált egy vidéki templomban, ahonnan eltanácsolták idővel az olyan viselkedései miatt, amelyekkel nem tudott azonosulni az egyház. Több emberben is felfedezni vélte a gonoszt, de ezeket az ügyeket csak szóban próbálta intézni. Azonban a sokszori panasz elegendő volt ahhoz, hogy felfüggesszék hivatásából.

pince

A kisfiú évekig volt bezárva a pincébe, egy zene dobozzal, ahol még napfényt sem látott, de a legnagyobb probléma nem ez volt számára, hanem az a kegyetlenség amelyett F. András alkalmazott nap, mint nap. A férfi készített néhány kínzó tárgyat, amelytől azt várta hogy használatuk során, a gonosz végül elhagyja a fiatal testet. Persze, mivel sosem járt sikerrel, ezért a kegyetlenkedést folytatta nap mint nap. Folytatta ezt addig, amíg a gyermek nem bírta, és végül belehalt a szenvedéseibe? Az eset úgy derült ki, hogy férfi nem szállította el a holtestet, csupán becsomagolta egy zsákba. Azonban a gyomorforgató szagra idővel figyelmesek lettek a körfolyosós ház lakói is.

A történet különlegessége, hogy a pincében járva azóta is hallani néha zene doboz hangját, a gyermek sírását, illetve látni lehet elrohanó kisgyereket, és elhaló sóhajokat. Akik ismerik Zs. Róbert történetét, mind a szellemének tulajdonítják eme fura eseményeket.

trueway.hu