Home Cikkek A sivatagi bázisokban rejtőzködnek az ősi idegenek?

A sivatagi bázisokban rejtőzködnek az ősi idegenek?

645
0
Megosztás

Földünk sok-sok furcsaságot rejteget még, amelyeket csak a levegőből lehet látni. Ilyeneket az egyszerű emberek csak a Google térképein találhat. Az ufóvadászok is előszeretettel böngészik a műholdas térképeket, amelyeken sokszor rá is bukkannak olyan dolgokra, amit még a környéken élők sem vesznek észre, de ha mégis, akkor mélyen hallgatnak róla.

Ezúttal az egyiptomi sivatgaban, Kairótól 47 km-re fedeztek fel különös építményeket, Kafr Mas?ud közelében, egy katonai bázisnak tűnő komplexum környékén.

ufo-bazis01

A terület jól láthatóan be van kerítve, és egy hatalmas repülőtér kap helyet rajta. Nem messze a reptértől piramisszerű építmények láthatóak, 2-300 méter hosszú rámpákkal, és bejáratokkal a föld alá. A körzetben felfedezhető, rejtélyes épületekről és különös ?U? alakú homokbuckákról, és ősinek tűnő romokról már nem is szólva.

ufo-bazis03

Némelyik rámpa tetején, hatalmas fehér gömböket láthatunk. Alighanem valamiféle radar-rendszert. Az ufóvadászok közt is dúl a vita, hogy mi lehet az épületek funkciója. Egyesek titkos katonai bázisra tippelnek, és légvédelmi harcálláspontokra, rakétasilókkal.

Mások atombunkereket látnak az alakzatokba, sokan pedig azt mondják, hogy az egyiptomi kormány által pénzelt, titkos, földönkívüliekkel közösen futtatott projekt részét képezik a hangárok, amelyekben repülő csészealjakat tárolnak, illetve javítanak.

ufo-bazis04

Talán van alapja az ősi legendáknak, melyek szerint Egyiptom és más letűnt nagy civilizáció istenei is földönkívüliek voltak, és az ő leszármazottaik most is köztünk élnek. De mivel nem emberi vonásokkal rendelkeznek, titkos földalatti bázisokban élnek a legelhagyatottabb helyeken, például a sivatagban. Innen már könnyű összekötni az egyre sűrűsödő ufóészleléseket és az ősi idegeneket.

rejtelyekszigete.com