Home Cikkek A spirituális ezotéria követöi szerint energiaportál aktiválása zajlik most

A spirituális ezotéria követöi szerint energiaportál aktiválása zajlik most

1

2014 WindowAz ezotéria elmélyültebb követői szerint április 20-21-e az a dátum, amikor olyan energiák szabadulnak fel a Földön, melyeket arra lehet felhasználni, hogy megnyíljon egy bizonyos portál, hogy ez által a Föld megtisztuljon a negatív energiáktól és újra átvegye a hatalmat a béke és a szeretet. Az esemény fő mozgatórugója a csillagok kedvező állása és erre az időpontra időzített földönkívüli közreműködés.

Mindehhez azonban el kell érni egy olyan kritikus tömeget, amely lehetővé teszi ezt az eseményt. A kritikus tömeg fénymunkásokból kell hogy álljon, azaz olyan spirituálisan tudatos emberekből, akik tisztában vannak azzal, hogy a céljuk nem más, mint a felemelkedés. Amennyiben összegyűlik a megfelelő létszámú ember, akkor megtörténhet a portál aktiválása is. De mit mond erről a felhívás? A következőkben ennek fordítását közöljük.

Itt az idő,hogy újra lépéseket tegyünk! Itt az idő, a világ sorsa a Mi kezünkben van! Ezért találkoztunk kis és nagy csoportokban a Nagy Kardinális Kereszt idején 2014.április 20/21.-én. Sokan gyűljünk össze és horgonyozzuk le az Istennő örvény energiáit, és ezáltal lesz tiszta és harmonikus a végső felszabadulás megnyilvánulása a bolygón.

ISPortal

A vizualizáció támogatni fogja a bolygó felszabadulásának a tervét, hogy a lehető leghamarabb nyilvánuljon meg, erőszak nélkül. Megtudjuk csinálni! Meg kell kérni sok embert, hogy csatlakozzanak, így elérhető a kritikus tömeg. Kérjük terjeszd weboldalakon, blogokon.

Sokan össze kell hogy gyűljünk és lehorgonyoznunk az Istennő örvény energiáit, és ezáltal tiszta és harmonikus csatorna nyilvánul meg a végső felszabaduláshoz a bolygón. A vizualizáció támogatni fogja a bolygó felszabadulásának a tervét úgy, hogy a lehető leghamarabb nyilvánul meg, erőszakmentesen és simán lehetséges. Meg tudjuk csinálni! Sok embert kell elérnünk, így érhetjük el hozzá a kritikus tömeget. Kérjük, küld el vagy tedd ki weboldalakon és blogokon, vagy egyéb média felületeken. Létrehozhatsz egy helyi Facebook csoportot is a világ bármely részén, vagy készíthetsz YouTube videót is erről az eseményről. Tudományos vizsgálatok is megerősítették már a tömeges meditációk pozitív hatásait az emberi társadalomra nézve.

Attractor

Az IS:IS portál aktiválás a geocentrikus Nagy Kardinális Kereszt asztrológiai konfiguráció pillanatában történik április 20-án (vagy április 21. , időzónától függően!). Az aktiválás pillanatában az áthaladó Hold együttállásban Plutoval, aktiválja a Nagy Kereszt konfigurációt. A Nagy Kereszt a Plútóból , az Uránuszból, a Jupiterből és a Marsból áll, mind a négy bolygó egymással négyszögbe. Ez egy hatalmas feszültséget fog létrehozni és a bolygó felszíne felé tömöríti azt, az aktiváláskor pedig ez a nagy nyomás felhalmozza a mi szabad akaratunknak a szikráját és szabadjára engedi a kreatív potenciálját. Ezért az aktiválás pillanatában létre fog hozni egy hatalmas feszültség és a tömörítés felé bolygó felszínén , de ahogy végig az aktiválás , a nyomás nagy mértékben növeli , és felhatalmazza a szikra a mi szabad akarat és szabadjára engedni a kreatív potenciálját. Ezért a pillanatban az aktiválás nem csak egy pillanatra a szélsőséges nyomás , hanem egy pillanatra a hatalmas potenciális egyidejűleg.

A portál aktiválás pillanatában a Nagy Attraktor (Ez körülbelül egymillió galaxisnak megfelelő nagy tömegkoncentráció a Hydra-Centaurus szuperhalmazon túl. A Galaktika és néhány közelünkbe levő galaxis a Nagy Attraktor felé tart 600 kilométer másodpercenkénti sebességgel. – szerk.Sandal) egy energia impulzust küld a helyi galaxishalmaz felé a legelső alkalommal az ismert történelemben. A Nagy Attraktor pozícióját tekintve 14 fok, Nyilas, ezeket az erős szempontokat nézve mind a négy fő bolygó akkor lehet erős vonatkozása lesz a Nagy Kardinális Kereszt mind a négy fő bolygójával az aktiváláskor.

2014 Window

A Nagy Attraktor egy szupermasszív gravitációs anomália, amely formálja a tér-idő kontinuum szerkezetét a mi Univerzumunk szektorában.
Az Nagy Attraktor energia impulzusa nagyban növeli a kapcsolatot a Forrással. Ez az energia impulzus Fényt hullámokat küld a helyi küld át a helyi galaxishalmazhoz, és különösen nagy hatással van a szektorra, a Galaxisra , beleértve a Föld bolygót is. Kvantum szinten minden szubatomi részecske a galaxis ezen szektorában áthalad egy hiperdimenzionális féreglyukon keresztül és egy kvantumfluktuáció szerkezet (Üres térben, vagyis a vákuumban a Heisenberg-féle határozatlansági tétel szerint úgynevezett kvantumfluktuáció lép fel, amelynek következtében a térben szüntelenül keletkeznek részecske-antirészecske párok, amelyek azonban igen rövid idő alatt megsemmisítik egymást. A vákuum ezért úgy is felfogható, mint potenciálisan létező virtuális elemi részecskék óceánja. -szerk.Sandal) körül ezeket a részecskék egyre inkább igazodnak a Forráshoz, így hatékonyan csökkenti az elsődleges anomáliát. Energetikailag szólva, áthaladunk az örvény szemén, az átalakítás/ Antarion Átalakítás inverziós zónáján.

Ez az aktiválás hatalmas változásokat indít el a mi galaxisunk szektorában. Ez okozhatja a további egységesítése az összes jövőbeni határidők , így nekik még nagyobb igazodás az Egy. Ízisz istennő dolgozik a Szíriusz csillagrendszer kialakításán, ami a Jupiterrel együtt az aktiváláskor segít továbbítani az energiákat a bolygó felszínére, és lehozza őket a mi frekvenciánkra, hogy betudjuk fogadni őket, és lehorgonyozhassuk a testünkön keresztül.

Az Nagy Kardinális Kereszt aktiválása 2014.április 21-én 2 óra 31 perc-kor lesz kairoi idő szerint. /MAGYARORSZÁGON ez hétfőn, április 21.-én 2:31-kor lesz! -szerk.Sandal).

Great Attractor

Instruciók:
1. Ha az aktiváláskor nagyobb csoport gyűlik össze egy helyen, akkor ha lehetséges táncoljátok el a Szakrális Spirál Táncot az aktiválás előtt.

Leírás itt van:

http://www.nvisible.com/1111/SacredSpiral.html

2. Emeld fel a kezeid a fejed fölé, és kezdj el forogni az óramutató járásával megegyező irányba.

3. Eközben énekeld a ee-ee mantrát (IIII mantra) úgy, hogy rezegjen az egész tested, és képzeld el, ahogy a tested ragyogó fény oszloppá váli, több millió szivárvány színű csillaggal és szétszóródnak a fényoszlopon belül.

4. Énekeld a mantrát és forogj. Enged le a kezed néhány perc múlva a tested mellé, és forogj tovább a az óramutató járásával megegyező irányba.

5. Ha ez meg van, akkor kezd el énekelni a eeeaaa mantrát úgy, hogy rezegjen a testeden keresztül, és képzelj el egy szivárvány örvényt ami egyre nagyobb, és a szívedből indul kifelé és szétárad a bolygón. Hívd a szellemi vezetőidet, felemelkedett mestereket, plejádiakat, angyalokat, ikerlángokat, lélektársakat, lelkeket, családokat és más fénylényeket.

6. Énekeld tovább a mantrát, és forogj, maradja fénylények jelenlétében egy darabig.

Az aktiválás nagysága miatt ez még csak az első része lesz az IS:IS portálnak. Lesz később egy 2. illetve lehet,hogy még szükséges lesz egy 3.rész is, amit vagy az Esemény előtt vagy az Esemény után kell aktiválni. Az IS:IS portál megnyitás után lesznek még további események és aktiválások a 2014 Lehetőség Ablakán belül. Május 17-én aktiváljuk majd a Plejádi csoportosulás portálját. Az aktiválás az első lépés lesz az Első Kapcsolatfelvételhez. Végrehajtjuk a plejádi kapcsolatok protokolját, ami nem fizikai kapcsolatot jelent bizonyos esetekben az esetek többségében. A mi csoportunk Stein am Rhein-be lesz, ami egy fő aktiválási pont, egy fontos plejádi örvény helye Svájcban. Nem messze onnan, ahol Billy Meier-nek kapcsolata volt a plejádiakkal.

Ha csatlakozni akarsz hozzánk itt megteheted:
http://portal2012.org/Switzerland.html

fenyorveny.hu / ujvilagtudat / paranormal.hu

1 KOMMENT

  1. Azt gondoltam, hogy ezek a hülyébbnél hülyébb agyament áltudományos csilivili álezoterikus maszlagok 2012 után végleg eltűnnek. A fenti cikk tébolyába úgy látszik még a google translater is belebolondult. Mindenesetre van egy másik nézete is dolgoknak, hogy az ekkora baromságokat generálók nagyon is jól tudják mit  csinálnak…Pl. érdekes, hogy kimondottan és vállaltan sátánista honlapokon szintén hasonló “fénymunkások” kerestetnek március óta, megegyező technikákkal és hókuszpókuszokkal.  Legalább ők tisztában vannak vele, hogy sátánisták…: http://spiritsoferidu.wordpress.com/hirek/