Home A múlt rejtélyei A Szárnyaskígyó nyomában

A Szárnyaskígyó nyomában

439
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 3 percig tart

Az ufológia legfigyelemreméltóbb momentuma az olyan,idegenekkel kapcsolatban hozható ábrák megfigyelése, amelyeknek földi megfelelőjét az emberiség történelmében is megtalálhatjuk. A legismertebb ilyen embléma minden bizonnyal az ősi földi kultúrák előtt sem ismeretlen szárnyaskígyó szimbólum.

Az ősi maja kultúrában megjelenő Quetzalcoatl.az az tollaskígyó,vagy az egyiptomi hieroglifákon is feltűnő szárnyas kígyó (ureusz) először egy nebraskai rendőr UFO találkozása kapcsán került a kutatók figyelmének középpontjában.

Herbert Schirmer 1967. december 3-án hajnalban járőrútja során a nebraskai Ashland város határában, a 6-os és a 63-as műút kereszteződésénél pillantotta meg egy tojás alakú, háromlábú furcsa szerkezetet, amely erős fénnyel ereszkedett le egy nagyfeszültségű vezeték tartóoszlopai közé. Ezt követően a rendőr körülbelül 25 percnyi idővel nem tudott elszámolni.

istenek_szarnyaskigyo

Találkozásának híre felkeltette a kormány kutatócsoportjának érdeklődését, míg az emlékezetkiesés alatt történteket hipnózis alkalmazásával a Wyoming Egyetem pszichológusa, dr. Leo Sprinkle tárta fel. Mint kiderült, Schirmer autóját egy zöldes gázszerű anyag borította be, majd egy erős villanást követően az idegenek szinte lebénították a rendőrt, aki ekkor már elővette fegyverét is. A földönkívüliek erőszakkal elrabolták és az UFO fedélzetére vitték, ahol orvosi vizsgálatokat végeztek rajta, majd telepatikusan is kapcsolatba kerültek vele.

istenek_szarnyaskigyo.jpgElmondták neki, hogy az embereken szaporítási kísérleteket végeznek és azt, hogy bázisaik vannak a Föld számos pontján,így az Egyesült Államok területén is. Bár a rendőr alacsony termetű, macskaszemű, szürkés bőrű elrablói külsejéről csak részleges emlékekkel rendelkezett, fel tudta idézni, hogy az idegenek űrhajójának a belsejében különböző, írásnak tűnő ábrákkal ellátott csillagtérképet, míg az idegenek ezüst szürke ruházatának mellrészén egy furcsa jelvényt, egy vörös szárnyaskígyó-emblémát látott.

Ugyanolyant mint amilyent ebben az évben egy massachusettis asszony is megfigyelthetett eltérítése során. Betty Andreasson 1967. január 25-i elrablásának története azonban csak jóval később,1975-ben került nyilvánosságra, így nem befolyásolhatta a nebraskai rendőr beszámolóját. Andreasson asszony épp ashbumhami otthonuk konyhájában készítette a család vacsoráját, amikor az UFO-incidens kellős közepébe csöppent.

istenek_aztek_harcos_szines

Földönkívüliek hatoltak be a házba és lebénították a nő szüleit, valamint hét gyermekét. A négy szürke bőrű, ferde szemű lény sötét kék egyenruhájának bal oldalát egy embléma díszítette, melyen egy kiterjesztett szárnyú madár volt látható. Betty eltérítése rendkívűl összetett és számos könyv alapjául szolgált, így ezúttal nem térünk ki rá részletesen, miként annak a dél-karolinai fiatal embernek az eseteit sem taglaljuk, aki 1977 novembere és 1983 nyara között a Charleston nevű kisváros térségében több alkalommal is látott, sőt lefényképezett UFO-kat és nem csak telepatikusan került kapcsolatban az idegenekkel, hanem Schirmerhez hasonlóan ő is járt az űrhajó fedélzetén.

William J. Hermannt elöszőr 1978. március 18-án rabolták el az ufonauták és miután őt is alaposan megvizsgálták, elbeszélgetett az idegenekkel. Elrablói ruházatán, akik a Zéta Reticuli egyik bolygójáról származónak mondták magukat, Hermann is megfigyelhetett egy olyan szárnyaskígyó- emblémát, amilyenhez hasonlót húsz évvel korábban a nebraskai rendőr látott. Sőt azt is megtudta, hogy ugyanazokkal a földönkívüliekkel van dolga,akik 1961-ben eltérítetettek egy New Hampshire-i házaspárt, Betty és Barney Hillt, valamint 1975-ben egy arizonai favágot, Travis Waltont és az USA légierejének egyik Új-mexikói törzsőrmesterét, Charles L. Moody-t.

Latogatok.hu

Megosztás
Previous articleÉgből jött Istenek
Next articleBizarr üzemzavar