Home Cikkek A szellemek közöttünk járkálnak

A szellemek közöttünk járkálnak

401
0

Rengetegen észleltek már természet feletti jelenségeket az életük során, ám ezek közül is vannak rémisztő és kevésbé rémisztők esetek. Most olyanokat mutatunk be, amelyektől mindenki hátán feláll a szőr.


Sok esetben csak a szemünk káprázik, és nem is szellemet látunk, csupán egy árnyalak szórakozik a tudatunkkal. Ám néhányan olyan tapasztalatokról számoltak be, melyeket nehéz csupán a sötét árnyékokkal megmagyarázni.

Egy fiatal fiú azt mesélte, hogy egy kísértetet látott, aki az édesanyja ruháit viselte miközben az anyja egy másik helységben tartózkodott. Egy nő pedig azt állítja, hogy a nagybátyja egy héttel a halála után meglátogatta őt.

Néhány tapasztalatot nehéz csupán a sötét árnyékokkal megmagyarázni. Egy másik túlvilági utazó pedig arról számolt be, hogy képes érezni a hozzá közel álló személyek betegségeit, fájdalmait.

Egy férfit egy szállodai szobában ért a meghökkentő élmény, Londonban. Elmesélése szerint egy 18.századi katonai egyenruhába bújt alak jelent meg az ágya felett. Később kiderült, hogy korábban a szálloda helyén egy hatalmas tér volt, ahol a nyilvános kivégzéseket végezték.

Barrie Creedon Wennberg pedig azt mesélte, hogy 10 éves korában a testvérével együtt hallották, ahogy egy férfi hang a házimozirendszer hangszóróiból beszélni kezd.

Life.hu