Home Földönkívüliek A szigorúan titkos bázis

A szigorúan titkos bázis

7657
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 4 percig tart

Az 51-es körzet a CIA és a hadsereg szigorúan titkos légibázisa, ahol a szuper titkos repülőgépeket évekig vizsgálják és tesztelik, mielőtt a nagyközönség számára nyilvánosságra hoznák. De nem ott vannak az idegen járművek, állítja egy ufókutató. Van azonban egy délre található terület, amely ugyanazon Tonopah Tesztkörzethez tartozik, és amelyet S4-nek neveznek. Bennfentes információk alapján ez az a hely, ahol a földönkívüli járművek helyreállítását végzik.

Az 1947-es Roswell-i UFO incidens óta az emberek megőrülnek a gondolattól, hogy az Egyesült Államok kormánya idegen lények testét és egy elpusztult idegen űrhajót tart hét lakat alatt.

Számos UFO szakértő szerint a Roswellben lezuhant tárgy nem egy “Hagyományos időjárási léggömb” volt, ahogy azt a hadsereg hivatalosan állította, hanem egy igazi idegen űrhajó, amelyet a kormány “elkobzott”.
A Roswell-ügy az UFO kérdés középpontjában állt azóta, hogy az amerikai hadsereg bejelentette – majd tagadta – egy sajtóközleményben, hogy 1947 júliusában egy lezuhant repülő csészealj maradványait találták meg a Roswell közeli sivatagban. Sok ufókutató szerint ez az UFO-k történetének legfontosabb eseménye. A Roswell üggyel kapcsolatban számtalan történet, elmélet, hazugság és tagadás jelent meg az évek során. De vajon hová vitték a holttesteket és a roncsokat? Sokan meg vannak győződve arról, hogy az 51-es körzet az, ahová az idegen technológiát és a testeket szállították.

Ugyanakkor számos ufókutató, köztük Jan Harzan, a Kölcsönös UFO Hálózat (MUFON) ügyvezető igazgatója úgy véli, hogy az összetört UFO-t és az idegenek testét nem az 51-es körzetbe vitték, hanem a közelben található másik titkos létesítménybe.

Egy interjúban Harzant arról kérdezték, hogy szerinte Roswell valóságos volt, vagy valamiféle csalás.

Amit elmondanak, attól a hideg futkos az ember hátán. Ha valaki nem hiszi el, hogy valami rendkívüli dolog történt, miután megnézte ezt a videót, akkor semmi sem fogja meggyőzni. Csak azt mondhatom, hogy nem időjárási léggömb volt.”

Tehát, ha Roswell valóságos volt, és egy UFO – vagy több UFO ebben az ügyben – lezuhant a sivatagban, akkor hol vannak a holttestek és a roncsok? Jan Hazan úgy gondolja, hogy tudja, hol vannak.

“Az 51-es körzet a CIA és a hadsereg szigorúan titkos légibázisa, ahol a szuper titkos repülőgépeket évekig vizsgálják és tesztelik, mielőtt a nagyközönség számára nyilvánosságra hoznák. Legjobb ismereteink alapján nincsenek UFO-k vagy idegenek az 51-es körzetben.
Van azonban egy délre található terület, amely ugyanazon Tonopah Tesztkörzethez tartozik, és amelyet S4-nek neveznek. Bennfentes információk alapján ez az a hely, ahol a földönkívüli járművek helyreállítását végzik. Tehát amikor az elnök vagy más tisztviselők büszkén kijelentik, hogy az 51-es körzetben nincsenek UFO-k vagy idegenek, technikailag helyes, mert az S4-ben vannak.”

Érdekes, hogy több informátor, köztük Bob Lazar is azt állítja, hogy létezik az S4 létesítmény. Robert Scott “Bob” Lazar kijelentette, hogy földönkívüli technológia visszafejtésén dolgozott az S4 nevű helyszínen, az Emigrant-völgy és az Old Kelley Bánya területén, az 51-es teszt létesítmény közelében.
Lazar azt állítja, hogy az S4 létesítmény a nevadai Nellis Légierő Tesztkörzeten belül található a Papoose terület közelében, és földi úton érhető el. Azok az adatok, amelyeket Lazar az S4-re vonatkozóan szolgáltatott, nem teljesen konkrétak, mivel Lazar azt állította, hogy egy elsötétített buszon szállították a helyszínre, amely nem tette lehetővé, hogy megfigyelje a tájat.

Az “S4 és 51-es körzet” nevek az ellentmondásos Majestic 12 (MJ-12) dokumentumokban jelennek meg. Lazar állításai szerint a területhez való hozzáférést az Egyesült Államok kormánya nagymértékben korlátozza a nyilvánosság számára.

ujvilagtudat.blogspot.hu