Home Cikkek A vakondemberek rejtélye

A vakondemberek rejtélye

0

2013-ban érdekes leletre bukkantak Kínában az építészek amikor metró alagutat ástak, ugyanis egy különleges civilizáció nyomaira bukkantak. A falon található, braille íráshoz hasonlatos jelek alapján a tudósok kiderítették, hogy eme törzs illetve civilizáció egész életét a föld alatt töltötte napfénytől elzárva.

A metró építkezést átmenetileg felfüggesztve, ásatásba kezdtek a kínai régészek, akik aztán csont vázakat is találtak. A csontvázak DNS tesztjei alapján eme élőlények az úgy nevezett Ardipithecusoktól származnak, amelyek a későbbi homosapiens ősei is voltak. Azonban eme lények valami folytán elkanyarodtak az evolúcióban és egy teljesen másféle emberszabású népcsoport jött létre. A kutatók ezt a népcsoportot vakond embereknek nevezték el, ugyanis nem rendelkeztek szemüreggel.

A kutatások során a tudósok között rejtélyes eltűnések történtek, amelyet a helyiek a vakondemberekkel magyaráznak, ugyanis az Anhui (??) tartomány szájhagyományai szerint, akik le merészkedtek a barlangokba azokat ezek a titokzatos lények elrabolják, és eme emberek soha többé nem kerülnek elő.

mole_monster_by_mattkatz-d5lm20a