Home Cikkek A világgazdaság összeomlása és 2012 összefüggései

A világgazdaság összeomlása és 2012 összefüggései

1

?Az utcán söprögethetik majd a részvényeket meg a papírpénzt.? ? jósolja egy orosz pénzügyi blogger, aki már előkészítette családja Afrikába menekülését. ?Egy G8-at csak úgy nem szoktak összerántani.”

Lehet, hogy bolondnak gondolnak, de nem érdekel! ? kezdte hétvégi bejegyzését a livejournal nevű blogoldal egyik pénzügyi bloggere. A több tízezrek által követett férfi azt mondja, itt a világvége, a nyugati világgazdaság összeomlik, mert hamarosan csak Kínán múlik majd a hiteleiből élő USA és Európa sorsa. Márpedig a kínaik szerinte alig várják, hogy a sárba rántsák a nyugati civilizációt.

Az arabok lázonganak, Amerikát nem fogja hitelezni sokáig Kína, az EU-t meg csak a németek pénzelik. De ha megborul még egy-két EU-tag, akkor nem lesz se kedvük, se pénzük megmenteni ?ket. A változás nem atombombával kezd?dik, hanem pánikkal. Aztán amikor már akkora pánik lesz, hogy az emberek a fegyverhez nyúlnak, akár háború is lehet. ? jósolja.

Oroszországot is sújtani fogja szerinte a dolog, mert ha Európa összeomlik gazdaságilag, nem lesz kinek eladni a k?olajat és a földgázt, amelyek az orosz gazdaság talpkövei. Kína szerinte világuralomra törhet és ez a politikai berendezkedésük átültetését is követheti ?ahogy Sztálin csinálta ezt a Második Világháború végén Kelet-Európával?. Szerinte nem véletlen, hogy a világhatalmak vezet?i tanácskozást hívtak össze. ?Egy G8-at csak úgy nem szoktak összerántani, mondván rég látták egymást.

A blogger, aki állítólag egy orosz bank vezet? tisztvisel?je Moszkvában, már elkezdte szervezni családja Afrikába telepítését. Szerinte csak ott lesz nyugalom, a nyomor nem kell senkinek, azért nem fog harcolni senki és növényt termeszteni is van még hol?.

1 KOMMENT