Home Kriptozoológia A Yowie-t észlelhették Ausztráliában

A Yowie-t észlelhették Ausztráliában

0

A Yowie nem más, mint a Bigfoot ausztráliai változata (A Bigfoot amerikai, a Jeti ázsiai változat), amit ez alkalommal egy ausztráliai kutatócsoportnak sikerült rögzítenie.

Queenslandben az “Australia Yowie Research” nevű csoport éveken át kutat és keres bizonyítékokat arra vonatkozóan, hogy egy nagy, ismeretlen, majomszerű lény kószál a hátországban. Most Dean Harrison kutató úgy véli, hogy talán megütötték végre a főnyereményt.

A Springbrook Nemzeti Parkban május 4-én tett kirándulása során rögzített felvételeken – amelyeket hőkamerával készítettek – Harrison szerint egy magas termetű Yowiek láthatók.

“Úgy becsültük, hogy legalább 2,75 méter magasak lehettek, és nem csaptak egyáltalán zajt sem amikor megérkeztek, sem amikor elmentek.” – mondta.

“Hőkamerák nélkül nem tudtuk volna, hogy van ott valami”. – tette hozzá.

Az alább megtekinthető videón valóban látszik valami, azonban nehéz meghatározni, hogy mi lehet az – így ezt még nehéz végleges bizonyítékként elfogadni.

“Engem nem érdekel, ha az emberek nem hajlandóak elismerni a létezésüket. Nem azért vagyok itt továbbá, hogy meggyőzzem őket, hanem azért, hogy a tényekkel szolgáljak ” – mondta Harrison.