Home A múlt rejtélyei A Yucca ember furcsa legendája

A Yucca ember furcsa legendája

434
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 1 percig tart

A Nagyláb legendája igencsak híres, de sokkal kevesebben hallottak a Yucca emberről, aki a Joshua Tree Nemzeti Parkban él Kalifornia déli részén. A Yucca embert először 1971-ben szúrták ki.

1

 Először egy tengerészgyalogos találkozott a Yucca emberrel, aki állítólag el is veszítette az eszméletét a találkozás során, mire az FBI és a CIA is nyomozni kezdett. Azon az éjszakán másik két ember is találkozott az alakkal, amely legalább három és félméter magas volt, és egy kisebb alak követte. Rengeteg szomszédságbeli kutya megugatta, később más alkalmazottak is látni vélték az alakot.
1979-ben egy pár azt mondta, hogy egy hatalmas, szőrös férfi állította meg őket a sivatagban. Azt állították, hogy egy jukka bokor mögül lépett ki, és megállt a kocsi előtt. A teremtmény karja egészen a lábáig ért.
2

A kilencvenes években egy sziklamászó tért vissza kempingezni a Joshua Tree területére, de furcsa dolgokat tapasztalt. A kemping mellett egy hasadékot talált, amely egy barlangba vezetett, ahol furcsa lénnyel találkozott.
Kérdés, hogy a Yucca ember mennyire városi legenda, esetleg paranormális jelenség. Valószínűleg sohasem tudjuk meg rá a választ.

Bizzarium