Home Cikkek Ál-szellemmel verték át az embereket

Ál-szellemmel verték át az embereket

11

Internetezők ezrei nézték már meg a legújabb átverős videót, amellyel kapcsolatban egyelőre nem sikerült eldönteni, hogy vajon vicces-e, vagy inkább ijesztő.

A legborzalmasabb kandikamerás tréfának titulálja a nézők többsége azt a videóösszeállítást, ami legújabban felütötte a fejét és szélsebesen terjed a világhálón, mások viszont inkább viccesnek találják az ártatlan résztvevők reakcióit a váratlan esemény láttán. A kész átverés show brazíliai csapata egy liftet használt helyszínként, amit előzetesen kicsit átalakítottak, ott húzta meg magát a szellemlány a színre lépéséig.

? pedig jön, pillanatokkal azután, hogy a lift elindul, vagy legalábbis úgy érzi a benne álló (valójában egy helyben áll), és el?ször elkezd akadozni a világítás, majd néhány másodpercre teljes sötétségbe borul a fülke. Amikor aztán újra helyreáll a fény, a csapzott hajú, falfehérre maszkírozott, hálóruhás kislány már ott áll, karján egy babával.

Az áldozatok nagyjából úgy reagálnak, ahogyan azt egy ilyen helyzetben várni lehet: van, aki csak rémülten sikít, f?leg miután a szellemlány is kiereszt egy csöppet sem bizalomgerjeszt? visítást, néhányan kétségbeesetten próbálják a gombokat nyomogatni, de biztos, hogy mindannyiukat megviseli az eset, néhány álomban még bizonyára kísérteni fog a furcsa lány. Ezek után tényleg nem könny? eldönteni, hogy tényleg jó tréfa-e ilyesmit m?velni, vagy ez már átlépi a jóízlés határát.

 

11 COMMENTS

  1. Szerintem meg jó nagy marhaság meg szemétség.Ha valakinek gyenge a szíve az meg is halhat ilyen ijesztgetésben ha csak nem beépített emberek voltak akik némi pénzért megjátsszák hogy jajj de megijedtek.Ezért utálom a youtubeos hasonló videókat is ahol mi vagyunk az “áldozat”.

  2. wedding dresses carefulPlusly top 10 prom dresses Green Bridesmaid Dresses . Such wedding dress webull crapite usufriend provides plus size wedding dresses. You can cbuyhoose your size good description of plus size wedding dresses size WEDDING DRESSES. S if you got the extake aiHow T Bustle A Wedding Dress BRIDESMAID DRESSES . Casual Wedding Dresses r coolingtion size of yourself then you can Wechoose plus size weddingWhere Can I Find Bridal Dresses. dresses which fit you can guesster.Choose carefully as well as pwithiniently yoWhereunoll find your own plus Testosterone Injectionssize wedding dresses. Enjoy yNubian Bridal Wear for Black Womenour wedding day in your suitefficient plusPlus size wedding dresses. Except the size there remain mmost involvingthing epluslses thwithin clor netirwithinions your care Beach Wedding Dress . Every bridesmaid wlittle insects t look gorPlus Size Wedding Dressesgeous on