Home Paranormális jelenségek Áll a bál egy közkedvelt kísértetház körül

Áll a bál egy közkedvelt kísértetház körül

0

A Crooked House kocsma helyszínét a Black Country Paranormal csoport őrzi, mivel kétségek merültek fel az épület sorsával kapcsolatban a folyamatban lévő építkezések miatt. A csoport, amely vállalta, hogy fennmarad éjszaka és megvédi a helyszínt. Céljuk hogy biztosítsák a megmaradt téglák megőrzését. A paranormális jelenségekről és régebbi történelmi korokra visszanyúló kísértetekről ismert kocsma felkeltette a paranormális társaság figyelmét, akik nemcsak a paranormális tevékenységet figyelik, hanem a további fizikai károkat is megakadályozzák.

A korábban tűzben megrongálódott, majd lebontott Crooked House országos felháborodást keltett. A megmaradt építményt most fémkerítés veszi körül, miközben a helyi lakosok és a tiltakozók éjjel-nappal éberen őrködnek. Az új tulajdonost, Carly Taylort és férjét, Adam Taylort látták nyaralni, miközben az incidens kialakult.. A South Staffordshire-i kerületi tanács közbelépett, és az építkezést szüneteltette, amíg egy átfogóan felül nem vizsgálják a káreseményeket. A téglák megmentése és a biztonsági intézkedések ellenére a helyiek körében továbbra is bizalmatlanság tapasztalható a félretájékoztatás és az újjáépítés folyamatával kapcsolatos aggodalmak miatt.

A tiltakozók, köztük Hayley Mason és Kerry Goodman, ülősztrájkokat tartanak, hogy biztosítsák a helyszín maradványainak gondos kezelését. Dion Kitson művész a tiltakozás jelképeként táblákat helyezett el a kocsma bejárata körül. Azt tervezi, hogy helyi hírességek részvételével jótékonysági rendezvényt szervez az újjáépítés finanszírozására, mivel a kocsma lebontása heves reakciókat váltott ki. Roger Lees, a South Staffordshire-i kerületi tanács vezetője azonban megnyugtatta a lakosságot, hogy alapos vizsgálatot folytatnak az ügyben.

Fotó: CC-BY-SA 4.0 MIDI