Home Cikkek Állítása szerint a Marson harcolt egy amerikai katona

Állítása szerint a Marson harcolt egy amerikai katona

10

inspiration-mars-red-planet17 évet töltött a Marson, és most minden titkot elárul a földönkívüliekről egy nyugalmazott amerikai katona.

A nyugalmazott tengerészgyalogos, aki csak Captain Kaye, vagyis Kaye kapitány néven emlegeti magát, nem kevesebbet állít, mint hogy egy szupertitkos küldetés részese volt a Marson. Kaye szerint őt és több tucat társát azért delegálták a vörös bolygóra, hogy az ott élő öt emberi kolóniát megvédjék a földönkívüliek támadásaitól.

A kapitányt állítólag egy nemzetközi szervezet, az Earth Defense Force szervezte be, akik nem csak Amerikából, hanem Kínából és Oroszországból is toboroztak jól képzett katonákat ? írja a Mirror.

mars

inspiration-mars-red-planet

A gondos válogatás után Kaye kapitány szerint szigorú, három éves kiképzés is várt rá és társaira: megtanultak vezetni három különböző típusú űrsiklót és három bombázó repülőgépet is. A kiképzés pedig nem máshol zajlott, mint a Lunar Operations Commandon, vagyis egy másik szupertitkos űrbázison, ami a Szaturnusz holdján, a Titánon található.

Kaye kapitány így állítása szerint összesen 20 évet töltött a világűrben a hazát, sőt az egész bolygót szolgálva, s azt mondja, a szolgálat végén, amikor visszatérhetett a Földre, még egy pazar búcsúbulit is szerveztek neki a Titánon. A nagyszabású partin pedig nem más volt a díszvendég, mint maga Donald Rumsfeld, védelmi miniszter.

exopolitics.org / Mirror / borsonline.hu

10 COMMENTS

 1. Kedves Kaye Kapitány! Szenteljen több időt feleségének, gyermekeinek, unokáinak, s ne pazarolja nyugalmazott éveit űrbőlkapott, hajdani katonás önéletrajzának kitalálására. Hivatásos álmodozónak mondhatom magam, de ne állítsa ezeket igaznak. Ha ön spontán bulizik’ a Titánon, miért van szükség marsvédelmi mozgalomban részt venni? Azok a bizonyos idegenek vörös kövekből nyerik az életesszenciajukat? Mitől kell megvédeni a Marsot? Elképzelem, ahogy pödörgeti a bajszat, kedves Kaye, magára hajtja az űrsikló ajtaját, s kvázi epikus csillagközi csatát vív az idegenekkel.
  Húsz évvel ezelőtt miféle müszaki tudás juttatta el, nem hogy a szomszéd planétára, hanem a Szaturnuszhoz ki a rekettyésbe? ilyesféle utazásokhoz, a katonai éveinek fénykorában lehetségesen földönkívüli technológia kellett. Dehátakkor mi ezaz epikus história?
  *****

 2. Tehát a Mars emberi kezekben van? Vagy földi és földön kívüli együtt irányítja?
  Nos, ha piramis, akkor ókor, ahol komoly az istenhit (kik az égből szálltak alá”) ami meglehet, földönkívüli, aki Marsrol jött, mert ott is vannak piramiscsúcsok….
  Amennyiben el tudja mondani a nyugalmazott kapitány hogyan néznek ki, akikkel harcolt, vagy akikért”, hinnék neki.
  Bízom benne, szeretném ha a vörösön akár néhány oázis lenne, ha végre a marsjáró lefotózna egy kis létformát, akár egy homályos alakot a horizonton, ha szkafander nélkül is a vörös porban hagyhatnánk csizmánk lábnyomát. De nem!
  Egy idegen civilizácio, mi csak egy karnyújtásnyira van, nehéz elképzelni, hogy alig volt hatással a történelmünkre.
  Annyi variáció ahány bolygó, s annyi űrlény történelem. Az ilyen szemtől szemben találkozás (ha van neki), semmivé teheti a világi felfedezéseket, mint a kerék, a villanyáram, a rakéta, mert mi emberek ugyan félünk attól amit nem ismerünk, de ösztönösen birtokolni akarjuk azt.

 3. Ilyen baromságokkal hülyítettem én is az általános iskolás osztálytársaimat 4-ben 😀 Én sztorim az volt hogy az ufókkal harcolok olyan vadászgépekben ülve amik rugalmas acél falúak és ha kilyukad a géptörzs betömöm a pizsamámmal 😀 a szörnyű hogy egy ilyen baromság közönségre talál 😀

 4. Én a magam részéről nem jártam a Marson(megkockáztatom a feltételezést,hogy ti sem)tőlem lehet ott idegen bázis meg emberi is!Ha holnap bejelentenék sem lepődnék meg rajta,de amit ez a kapitány állít az egy kicsit abszurd! STAR WARS A KEZDETEK KEZDETE!