Home Beszámolók Álmok és közben szellemek

  Álmok és közben szellemek

  0

  Sziasztok! 🙂 Bocsi, hogy nem nagyon írtam de vártam hogy még több paranormális dolgok történjenek velem mert egy cikkben akarom meg fogalmazni amiket át éltem 🙂 …

  Hát vágjunk bele: Először is az álmaimról akarok beszélni. Az álmaim úgy kezdődnek, hogy bukott angyal vagyok a szokásos… Hát most úgy ahogy meglepődtem kicsit. A meglepő dolog az, hogy az álmomban tudtam “időt utazni” láttam a régi múltamban (még nem születtem meg) hanem láttam hogy a szüleim építik a házunkat. 🙂 és le döbbentett az a dolog hogy amikor meg kaptam a fekete szárnyaimat először a szüleim nem ismertek rám, nem tudom miért… Szerintem úgy hogy teljesen nem emlékeztek rám hogy a gyerekük voltam. Mikor Bukott Angyal vagyok az álmaimban eléggé le tudnak fárasztani ezek az álmok testileg és lelkileg is. És eléggé sokat szenvedtem hogyan kell repülni. De már meg tanultam, nehéznek nehéz de már megy. Megtanultam, hogyan használjam a “vízidomítást” is 😀 rendkívül jól megy… Jött még egy különleges képességem de ezt csak egyszer próbáltam ki az álmomban: Nem alakváltó vagyok tisztázzuk hanem egy gazdag alany testbe tudok be férkőzni mint a “szellemek” a Casper című filmben. 🙂 Ugyan úgy tudtam irányítani, de csak akkor az volt a bökkenő hogy nem tudtam repülni se semmilyen erő… így ha ki másztam a testből akkor vissza jöttek… Ennyi lenne az álmaimról.

  Valóságban: Egyre zavaróbb de kicsit már megszoktam, hogy nap mint nap ugyan azon a két helyen mintha a hangyák mászkálna rajtam bizsereg csak az a hely és nagyon bosszantó érzés.

  Szellemek:. 1.) Álmomban az elejére már nem emlékszem de a végére tisztán és röviden: Éppen ültem a kocsiban anyós ülésen apám meg a sofőrben… Láttuk, hogy az emberek özönlöttek egy helyre, egy pontba én nem akartam ki szállni a kocsiból de hallani hallottam, hogy egy nőnek a torkát elvágták de előtte nagyon nagyot sikított. Erre felébredtem és láttam a nőnek az árnyékát késő éjszaka, az ajtó felől volt.

  2.) Megkérdeztem az elhunyt nagypapámat (családi okok miatt..) hogy x és y személynek… Mért ilyen az y-on… És mikor le csuktam a szememet mint kb. egy 6. érzék előjött (már rég óta vártam) és éreztem hogy rajtam kívül van más is a szobában éreztem, hogy a hátam mögött “lebegett” elég közel és gondolom hogy a nagypapám volt.