Home Földönkívüliek Amerika nem tud mit kezdeni az UFO jelenségekkel

Amerika nem tud mit kezdeni az UFO jelenségekkel

0

‘Ha ezek az objektumok orosz vagy kínai eredetűek, miért nem tud róla az amerikai kormányzat?’ – teszi fel a kérdést egy kiszivárogtató, aki egy az AATIP UFO (Advanced Aerospace Threat Identification Program) programban dolgozott és bízik abban, hogy egy bekért UFO jelentés hamarosan válaszokat adthat az UFO jelenségekre. A szervezet olyan légi jelenségeket vizsgált, melyekre nem találni magyarázatot és fenyegetést jelenthetnek az országra.

2020 végén ugyanis a Szenátusi Hírszerző Bizottság adatszolgáltatásra kötelezte a Védelmi Minisztérium titkárságát, hogy 180 napon belül szolgáltassanak adatokat az UFO jelenségekről a konresszus számára.

Június 1 közeledtével, a jelentés hamarosan az asztalra kerülhet. A kiszivárogtató, akit Luis Elizononak hívnak úgy véli azonban, hogy ha ezek a jelenségek más országok kémeszközei, akkor az arra utal, hogy az Egyesült Államok kormánya alkalmatlan más nemzetek fejlett technológiájának az azonosítására, ami elég kínos dolog.

Azt is elmondta, hogy a programban eltöltött ideje alatt arra a következtetésre jutott, hogy a szóban forgó objektumok technológiailag igen fejlettek.

Ha iszont kiderül, hogy ezek olyan országokból származnak, mint Kína vagy Oroszország, szerinte ez jelentheti az Egyesült Államok legnagyobb hírszerzési kudarcát 2000 szeptember 11 óta.

Louis Elizono szerint van valami az égboltunkon, nem tudjuk, mi az, nem tudjuk, hogyan működik, nem tudjuk teljesen, hogy mire képes, nem tudjuk, ki vezeti azokat, nem ismerjük a szándékait, és semmit sem tehetünk ellene.