Home Földönkívüliek Amerika titkos UFO aktáit hozhatná nyilvánoságra Donald Trump – egy új felvetés...

Amerika titkos UFO aktáit hozhatná nyilvánoságra Donald Trump – egy új felvetés szerint

0

Érdekes spekuláció kezdett el terjedni az interneten azzal együtt, hogy kiderült, ki lesz az új amerikai elnök és hogy Donald Trump hamarosan elhagyja elnöki pozícióját.

A kérdés, amely az elmúlt napokban felmerült, hogy ideális helyzet lenne-e Trump számára, ha feloldaná a titkosítás alól az ország UFO aktáit?

Számára nem a tervezett módon alakultak a dolgok és mivel nem sok ideje van hátra a Fehér Házban, így néhány ember felvetette, hogy ez akár egy jó időszak lehetne ahhoz, hogy UFO ügyekkel kapcsolatos dokumentumokat hozzon nyilvánosságra.

Egy Mike Cernovich nevű, konzervatív felhasználó azt írta a Twitteren, hogy Trump jelenleg még olyan helyzetben van, hogy jogilag sok mindent megtehetne. Közösségi oldalakon sokan írják továbbá, hogy Trump az eddigi információ csepegtetése helyett eláraszthaná a nyilvánosságot arról, mit tud a kormány az földönkívüliekről.

Orosz titkos ügyek, az ősi asztronauta elméletet alátmasztó dokumentumok – ezek szintén terítéken szerepelhetnének a kommentelők szerint.

Trump egyébként számos alkalommal hivatkozott ezekre a dolgokra interjúk során, de sose cáfolta vagy támasztotta alá azokat.

Az egyik alkalommal júniusban egy interjú során rákérdeztek a Roswelli UFO incidensre, mellyel kapcsolatban így válaszolt:

“Milliók vannak, akik el akarnak menni Roswellbe, saját szemükkel látni. Erről nem fogok beszélni, mindenesetre nagyon érdekes a dolog. Roswell egy nagyon érdekes hely, melyet sok ember meg szeretne ismerni, tudni, hogy mi folyik ott.”

Amikor pedig megkérdezték, hogy valaha feloldaná-e a titkosítás alól az erre vonatkozó információkat, így felelt:

“Ezzel kapcsolatban még gondolkodnom kell.”

Hogy megtörténne-e egy ilyen leleplezés vagy sem, az tőle függ.

Gerd Altmann képe a Pixabay -en