Home Cikkek Angela rosszat álmodott, amitől neked is rémálmaid lesznek

Angela rosszat álmodott, amitől neked is rémálmaid lesznek

492
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 1 percig tart

Néha a legrövidebb történetek a legfélelmetesebbek. A mai creepypastát rengetegen megosztották meg az interneten.

A történetet állítólag egy férfi mondta el, aki a mai napig elmegyógyintézetben él. A sztori már 2008 óta kering a Redditen, de most egy népszerű verziót hoztunk el nektek. A kérdéses pácienst a lánya meggyilkolásával vádolták, de nem ítélték el a bizonyítékok hiányában. A férfi négyéves lánya meghalt és felesége is eltűnt egy vasárnap reggelen. A bűncselekményt 1996 nyarán követték el, de azóta is tisztázatlanok a körülmények.

1

Az egész történet azzal kezdődött, hogy Angela felébresztette édesapját egy vasárnap hajnalon 3 óra 23 perckor. A kislány az ágy szélénél állt, kissé remegett, a szemét idegesen ide-oda kapkodta.
? Apa, rosszat álmodtam ? mondta nagyon halkan. A férfi lassan felébredt.
? Ide akarsz feküdni mellém? ? kérdezte.
? Nem ? válaszolta Angela nagyon halkan, de nem úgy tűnt, mintha alva járna. Inkább olyan volt, mintha attól tartana, hogy valaki meghallja őt.
? Miért nem, édesem? ? kérdezett vissza az apuka halkan, hogy ne ébressze fel alvó feleségét. Közelebbről is megnézte a lányát, ellenőrizte a homlokát, hogy lázas-e, de nem tűnt betegnek, csak halálra rémültnek.
? Mert az álmomban ? suttogta Angela. ? Amikor elmeséltem neked, hogy mit álmodtam?.akkor az a valami, ami anya bőrét viselte felébredt.
A férfinek eltartott egy pár másodpercig, amíg feldolgozta a hallottakat. Aztán teljesen felébredt, amikor lassan felemelkedett mellette a takaró?

2

Bizzarium