Home Cikkek Apa és fia állítja, hogy három UFO-t látott

Apa és fia állítja, hogy három UFO-t látott

0

UFO-SightingsEgy 61 éves üzletember és fia arról számolt be, hogy augusztus 12-én azonosítatlan repülő objektumokat figyeltek meg, melyekről sikerült képet készíteniük. Az eset a Fülöp-szigeteken történt.

Isagani Caparas és fia Gilvert elmondta, hogy éppen az épület harmadik emeletén italoztak amikor a fiú észrevette a három tárgyat amint lebegnek az égen.

“Az objektumok kerekek voltak, egy piros színű és kettő fehér.” – meséli Gilvert. Az egyik pillanatban a tárgyak egyenes vonalba álltak, ahol a piros állt középre. A fiú, aki vízvezeték beszállító egy helyi bevásárlóközpontba nem érti, miért nem készült egyetlen jelentés sem a környéken történt nem mindennapi aktivitásról. Hozzátette azt is, hogy a tárgyak nagyon feltűnőek voltak és feltételezhető, hogy mások is látták azokat.

UFO-Sightings

“Legnagyobb meglepetésünkre semmilyen beszámoló nem készült az esetről.Csodálkozunk, hogy egy ilyen rendkívüli jelenséget, amely legalább 30 percig tartott, nem szlelt egyetlen csillagászati obszervstórium.” – mondja Gilvert egy helyi újságnak küldött e-mailjében.

Apja kapcsolatba lépett a Fülöp-szigeteki Egyetem obszervatóriumával, hogy megtudja, észlelték-e a jelenséget. Egyelőre nem érkezett válasz tőlük.

Mi is felkerestük a manilai obszervatóriumot, amint érkezik válasz, frissítjük hírünket.

“Az emberek azt gondolják bolondok vagyunk, de tudjuk, mit láttunk.” – mondja a fiú apja.

Hernan Dizon, a Fülöp-szigeteki Csillagászati Társaság titkára közölte, hogy nem észlelték a jelenséget és nem is hallottak az esetről.

“Az ilyen jelenségeket meg kell, hogy erősítség szakértők is. Sajnos azt hiszem, hogy az országunkban nincs olyan intézmény, amely ilyen jelenségek észlelésére lenne szakosodva.”

 

paranormal.hu