Home Hírek Apokaliptikus hangok harsogtak az égből Szlovákiában

Apokaliptikus hangok harsogtak az égből Szlovákiában

623
2
Megosztás

strange-sounds-may-2016-1024x570Mi lehet ez? Ismeretlen természeti jelenség? A végítélet harsonái? Titkos időjárás-befolyásoló kísérlet? Senki sem tudja, de aki hallotta már a világ számos pontján észlelt kísérteties hangorkánt, kivétel nélkül beleborzongott! Legutóbb itt a szomszédban észlelték! Függetlenül a népszerű összeesküvés-, és világvége elméletektől, melyek szerint leáll a Föld magja, felcserélődnek a mágneses pólusok, rejtélyes HAARP rendszerrel teszik tönkre az ionoszférát, vagy Chemtaillel bolondítják meg az időjárást, a furcsa hangokat már hosszú évek óta észlelnek a világ számos pontján.

Ellenben a fenti teóriákkal, ezeket rögzíteni, mérni és elemezni is lehet… 2016 október 15-én Szlovákiában támadt különös hangorkán a semmiből. Ráadásul a felhők is különös mintázatba rendeződtek…

A szomszédban már 2011-ben is rögzített valaki szokatlan hangokat az égből, de ez a mostani egészen más jellegű.

strange-sounds-may-2016-1024x570

A vészmadarak szerint, ezek a különös hangjelenségek egy közelgő globális katasztrófa, talán egy hatalmas földrengés-sorozat előfutárai lehetnek…

A legutóbbi október 1-én rögzítették Jeruzsálemben furcsa, mindent betöltő zajokat. Itt is különös formákat vettek fel a felhők a hanghullámok hatására… De nem csak az égből hallatszanak különös hangok. A Föld legmélyebb pontján, a Mariana-árok mélyén 11 ezer méteres mélységben is észleltek már hasonlót:

A tudósok évek óta kutatják honnan eredhetnek, de szépen hangzó elméleteken kívül, kézzel fogható eredményeket nem tudtak felmutatni. Még ők sem tudják honnan eredehet a különös hangorkán… Hogy kell-e aggódnunk ha ilyet hallunk? Hallgasd meg az utóbbi évek leghátborzongatóbb felvételeit, és döntsd el magad!

https://www.youtube.com/watch?v=5ujR2f-7chY

napiufo.hu

2 COMMENTS

  1. A hangokból arra lehet következtetni, hogy Idegen űrhajók vonulnak az égen, egyértelműen álcázó berendezést használva, ugyanakkor nem mindegyik hang felel meg annak, mert üzenetet is közvetíthetnek ezek a hangok, de akárhogy is filozofálunk erről mindenképpen Idegenek keze van ebbe benne, egy a lényeg, figyelmeztetés a Föld népe számára, hogy valami nagyon nagy változás lesz, vegyük ezeket figyelmeztetésnek, többet nem tehetünk.