Home Földönkívüliek Átlátszó UFO-k

Átlátszó UFO-k

0

Sok UFO észlelési beszámolóban találkozhatunk olyan leírással, hogy a jármű eltűnik a levegőben, mintha valamilyen láthatatlanná tevő technológiát alkalmazna.

Legalább is úgy tűnik, mintha az objektumok hirtelen megszűnnnek létezni. Kell, hogy legyen valamilyen technológia vagy mechanizmus az eltűnés mögött.

Az egyik elmélet szerint amikor egy UFO eltűnik, akkor valójában megnyílik számára egy alternatív valóság, melybe átjut. A szemlélő számára persze úgy tűnik mindez, mintha valóban eltűnne a jármű.

Vajon ha ez az eset áll fenn, akkor képesek-e az UFO-k láthatatlanná válni a saját dimenziónkban is, anélkül, hogy más dimenzióba kerülnének, csupán álcázva magukat? És ha igen, hogyan csinálják?

Mielőtt belevágnánk ennek megfejtésébe, vizsgáljunk meg egy esetet, amely Roger Marsh UFO kutató egy weboldalán (Illinois Mutual UFO Network) volt megtalálható hosszú ideig.

Kinn voltam a ház előtt a barátaimmal miközben beszélgettünk. Ekkor megjelent az égen egy háromszög alakú UFO, amely mozdulatlanul lebegett és halk, zümmögő hangot adott.  A tárgy alján, a peremen fények voltak láthatók. A különös az volt, hogy a tárgy átlátszónak, mégis szilárdnak tűnt. A színét tekintve szürke, vagy inkább átlátszó volt. A barátom káromkodott egy sort, hogy mi a fene lehet ez, de abban a pillanatban az UFO eltűnt és a hang és megszűnt létezni. Ha a távolságát kellene megbecsülnöm, azt kellene hogy mondjam, hogy 50-100 méterre lehetett tőlünk és ugyanennyi távolságra volt a levegőben. A méretét tekintve akkora lehetett mint egy kisrepülőgép, vagy egy kicsit nagyobb.

Mint ahogy olvashattuk, ez a jelentés nem egy szokásos repülőgépről szól, amel megpróbál láthatatlanná válni. Ami itt érdekes, az a zümmögő hang: elképzelhető, hogy ez az UFO motorja, vagy annak valamilyen elektromos tevékenységéből keletkező zaja lehetett?

A láthatatlanság kérdésére visszatérve, lehetséges, hogy az UFO-k felhasználnak valamilyen metaanyagot, amely fizikai környezetben képes megváltoztatni a tulajdonságait elektromos mező hatására.

Ha egy UFO képes magát láthatatlanná tenni az által, hogy erős elektromos mezőt képez maga körül, akkor ez megmagyarázza azt is, miért látnak egyesek fényvillanást amikor eltűnnek. Sőt, nem csak fényvillanást okozhat, hanem ragyogó fényt is. Gondoljunk csak arra, miért ragyognak annyira éjszaka az UFO-k.

Ha valamilyen fémből áll egy ilyen objektum teste, akkor a körülötte lévő elektromágneses mező színes, ionizáló plazmát is képezhet, amely a színekre is magyarázatot ad. Ez persze csupán mellékhatása annak a mechanizmusnak, amely láthatatlanná képes tenni őket fényes nappal is.

Ezek persze csak találgatások. Addig nem tudunk biztosat mondani, amíg nem áll rendelkezésünkre egy ilyen tárgy. De az is lehet, hogy már van ilyen tárgyunk…

paranormal.hu