Home Kriptozoológia Az ablakán keresztül bámult be a bigfoot

Az ablakán keresztül bámult be a bigfoot

0

Úgy tartják, hogy egy mitikus lény valahol rejtőzik a Missouri erdőjében. Évtizedekkel ezelőtt ezt a lényt vették észre, amint bekukucskál egy hálószoba ablakán, aminek egy Missouriban élő fiú volt a szemtanúja.

A fiú, akit Jerrynek hívnak, Missouri Ozark-hegységben él, északra Willow Springs-től.

Ahogy Jerry elmesélte, ez az eset 1974 vagy 1975-ben történt, amikor körülbelül 11 vagy 12 éves volt. Az egész találkozás mindössze 30 másodpercig tartott. Az ágyában feküdt, és ránézett az ablakára, ami nyitva volt. Megrettent, amikor egy alakot látott ott állni… egy nagy alakot. Figyelembe véve, hogy az ablaka mennyire magasan van a földtől, a lénynek közel 10 láb magasnak kellett lennie. A félelemtől lebénult Jerry.

Jerry végül kiáltott az apjának, aki azonnal előkapta a puska, hogy ellenőrizze a lényt a házon kívül. Bármi, ami az ablakánál állt, most már eltűnt, de ez a látvány Jerry emlékezetében megmaradt a következő és erre az évtizedre is.

Jerry még mindig úgy gondolja, hogy a lény nem szándékozott kárt okozni, hanem csak kíváncsi volt. Az egyik szoba fénye lehetett felkeltette az érdeklődését. Azt mondta, hogy évek óta sok furcsa jelentés érkezett olyan lényekről, mint arról is, amit ő látott Missouri részén.

Valóban találkozott Jerry egy valódi Bigfoot/Sasquatch/Mo-Mo-val? Ő és a családja továbbra is meggyőződésük, hogy az az éjszaka valami paranormális dolog történt, és legalább most megkönnyebbült, hogy van módja, hogy megossza a történetét másokkal.

Fotó: CC BY-SA 4.0 Carlstak