Home Cikkek Az aikeladioni drakonidák

Az aikeladioni drakonidák

2774
20
Megosztás

Az itt közölt képek a legközelebbi hasonlóságot mutatják a valósághoz. A színek tulajdonképp nemcsak faji, hanem mentális tulajdonságokban is különbözőek. Ezek szerint gyűjtöttem hozzájuk illusztráció-képeket.

A fantasy képeken az orrukból, szájukból kiáramló füst vagy tűz a magasabb testhőmérséklet miatti forró lehelet eltúlzása, ebből lett a “tűzokádó” jelző… Először is, egy méretarány-összehasonlító kép ember és drakonida közt. A legkisebb faj kb 3-szor akkora mint az ember.

 Dr-a

Az Aikeladionon hét fajszintű színváltozat él, mind körülbelül ugyanekkora méretarányú az emberhez képest. Mindegyik faj képes két, és négy lábon is megállni. A színváltozatok: Fehér, fekete, vörös, kék, lila (elkülönült faj), zöld, arany. Területileg elkülönülten élnek. A fajon belüli házasságokat hívták A Vonzás Törvényének, ez íratlan törvény maradt. De létezik a Komplementer Törvény is. Ez azt foglalja magába, hogy nem hasonlóak alkotnak párt, hanem a pár tagjai egymás kiegészítői, mind vérvonalban (szín), mind lelki tulajdonságokban. Pl egy ? fehér, ? lila sárkánynak egy ? lila, ? fehér sárkány lesz az ideális komplementere. 80% tiszta vérvonal, 20% kevert, max 3-4 alkotóelemmel.

Fehér. A legbékésebb faj. A vezető réteg, kultúrájukban az istenek küldötteiként tisztelték őket. Lelki vezetők, uralkodók, diplomaták, katonai vezetők, tanárok, gyógyítók, zenészek kerülnek ki közülük. Két lábon járnak, masszív testfelépítésűek. Iszonyat erős telepaták, empaták és szándéklátók. Úgy olvasnak a szívben, mint egy nyitott könyvben. Határozottak, de óvatosak, pozitív, szerető kisugárzással. Az embereknek elképzelhetetlen az érzelmi szintjük. Átlátják az összefüggéseket, bölcsek, bár néha elég kimértek és rugalmatlanok tudnak lenni. A képhez képest annyiban mások, hogy a koponyából hátra induló két nagy szarv nagyon gyenge, kérdőjelszerű görbületet ír le, és a farok végén egy nyitható-csukható éles penge, illetve egy rájákra emlékeztető, fölmeredő méregtüske van.

dr-fehér

Fekete. Különleges ismertetőjegye a halántéktól előre, a száj felé visszagörbülő szarva, ami hasonló a kígyók méregfogához. Nem halált okozó a mérge, csak elbódít. A szemük vörös-narancsos árnyalatú. Kb 60 százalékuk eléggé haragos természet, de valójában határozatlanok, szeretetre vágynak, csak a keménységgel leplezik ezt el. Féltékenyek, bizalmatlanok, duzzogósak. Kimondottan elemző gondolkodásmódúak, lételem-kérdésük az ok-miért. Stratégák, elemzők, nyomozók, tanárok. A kisugárzásuk rendkívül markáns, hipnotizatív, szeretik az aktív vitákat, beszállnak a dolgok összefüggés-elemzésébe. Kevés, de annál erősebb gyógyító kerül ki közülük, képesek bármely méreg és külső pszichotikus hatás semlegesítésére, úgy, hogy magukba szívják azt. Rendkívül önfeláldozóak, kockázati érzék nélkül. Folyamatos biztatásra van szükségük az életükben.

dr-fekete

Vörös. A legerősebb testfelépítésű sárkányfaj. Ők az igazi, harsány hangulat-lelkek, gyorsan, szélsőségesen ingadozó, de ritkán nyíltan megfogalmazott érzelemvilággal. Sokat adnak a makulátlan őszinteségre, és a pontos, adat-hű megfogalmazásra. Nem rejtőzködnek, nyíltan vállalják kilétüket, de a legmélyebb érzéseiket csak a legbizalmasabb barátaik előtt vállalják. Az informatika, adatelemzés az igazi szakterületük, jó szervezők. Radarokban, energetikai azonosításban, asztrofizikában, számítástechnikában, híradástechnikában, vizualizációkban, koordinációban verhetetlenek. Szigorú elvárásaik vannak a magánéletükben és szakmájukban. Hasonlítanak az emberekre az életérzésükben.

dr-vörös

Kék. Vízi életmódhoz is alkalmazkodtak, erőteljes kopoltyúlemezek látszódnak az arcuk oldalán, a fülnyílásoknál. Kicsit kisebbek az átlagnál. Kedves, nagyon nyugodt hozzáállásúak, türelmesek, udvariasak, bár nem biztos, hogy belül is így gondolják, négyszemközt agresszívek lehetnek. A szabályrendszerekhez szoktak, rendkívül rugalmatlanok, de pont emiatt az emlékezetük verhetetlen. Mindenben, ami szabályrendszerre alapuló tudomány, ott vannak. Diplomácia, tanítás, jogrendszer, gazdaság, gyógyítás, kultúra a szakterületük.

dr-kék

Lila. Születhet lila sárkány kék és vörös szülőktől, de különálló fajként is létjogosultságot kapott. Egyesíti a vörös és a kék jellemzőit, azzal a különbséggel, hogy az érzésviláguk nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb, kevéssé hirtelen nyilvánul meg, és őszintén ki is fejezik azokat. Rendkívül hűségesek, szerető lények, hihetetlen érzelemvilággal. Mindenben, ami tudomány, híradástechnika, gyógyítás, kommunikáció, diplomácia, lelki vezetés, zene, ott vannak. Az önbizalmuk nem erős, rengeteg kérdésük van önmagukkal, a fejlődésükkel és a feladataikkal kapcsolatban, de ugyanennyire képesek stabilan, érző szívvel támogatni azokat, akiknek hasonló kérdésük merül föl. Az igazi, szívből gondoskodó lelkek.

dr-lila

Zöld. A legkisebb méretű sárkányfaj, rejtőzködő életmóddal. Erdőkben élnek, messze a többiektől. Nagyon jellegzetes társadalmi vonásaik vannak, merőben mások a többiektől. Természeti lények, kevés technikai fejlettséget engednek be maguk közé, inkább a képességeiket helyezik előtérbe. Különleges a nyelvi fejlettségük, szeretnek verseket készíteni, sokszor rímekben beszélnek. Minden, ami irodalom, történelem, zene, szerepjáték, kreativitás, tanítás, az ő területük. Tudásukat mélyen rejtve őrzik. Nem kimondottan békések, csak azokkal, akiket elfogad az uralkodójuk. Falu-szövetségben élnek, kis létszámmal. Családcentrikusak, de idegengyűlölők. Kis létszámúak.

dr-zöld

Arany. Az igazi uralkodó faj, a legmagasabb szintű műveltséggel. Manipulatívak, képesek hipnotizatívan is fellépni. A legnagyobb műveltségű tanárok, uralkodók, diplomaták, szerteágazó tudással. Az Aikaledionon nem vihették a legfőbb vezetést, sokáig azt hitték az utóbbi kétezer évben, kihalt a faj. Nemrégen bukkantak fel újra a követeik a bolygón. Gondoskodóak, mindenük a közösségek építése, fenntartása, tanítása. 70%-uk pozitív, de 30%-uk igen erőteljesen öncélú irányba megy. A két új aikeladioni szjankjar kinevezésekor, kb három éve hallatták először a hangjukat, de megfélemlítve akartak uralkodói előjogukkal élni, egy öncélú vezér vezetésével. Amikor viszont a szjankjar-jelöltek bátran kiálltak érveikkel, a nagytanács saját öncélú vezére ellen szavazott, majd véglegesítették a fehér és a vörös csillagközi diplomatát. Rejtetten élnek, a hegyek erdőségeiben.

dr-arany

Ez a hét sárkányfaj számít fajtisztának, ami egyben területi elkülönülést is jelent. Van még barna, türkiz, ezüst, szürke is, de ők beleolvadtak valamely faj területi és társadalmi megoszlásába. Elég nehezen kezelik a vegyes vérvonalú egyedeket, több helyen még rendezetlen a komplementer törvény elfogadása, teljes társadalmi szinten. Ennek az előremozdítása mostanában nagyot lépett előre, legfőképp a kékek területén volt korábban is elfogadott. Az ő államuk tolerálja leginkább a vegyes vérvonalúakat, és a legfejlettebb a társadalmi, illetve a lelki életük. A bolygón két nagyobb kontinens található, egyiken a fehér ? vörös ? kék ? zöld ? fekete, a másikon az aranyok/barnák (barnák félig területileg elhatárolva) ? feketék ? ezüstök (hosszú ideig kihalt, nemrég újratelepült, kis létszámban) ? nekromonok területei voltak megtalálhatóak.

 

A következő rész taglalja az aikeladioni drakonida társadalom- és hitvilág általános elrendeződését.

20 COMMENTS

 1. üdv!Érdekesen hangzanak a leirtak!Én személyszerint hiszem,söt bisztosvagyokbenne,hogy nemlehetünk egyedül a világegyetemben!Viszont a spiritualitást mint fogalmat,nemigazán értem!Tudom,hogy az elme hihetetlendolgokra képes,de akárhogy erölködök,nemtudok kihozni magambol semmi természetfelettit,azonkivül,hogy rengetegmindenhez értek,anélkül,hogy tanultamvolna!csak pl. megfigyeltem a kömüvest az ácsot a villanyszerelöt a gépszerelöt az autoszerelöt a piktort,megmég sorolhatnám,és szinte minden megtudok csinálni,csak ojat nem ami természetfeletti!

  • Mindenki olyan tudáshoz és képességszinthez fér hozzá, amilyen az itteni feladataihoz, életcéljához kell. Lehet hogy nálad pont csak azokra lesz szükség, amik természetesek, és már kialakultak.
   Egy dolog biztos. Önmagadtól természetfeletti képességet soha nem fogsz tudni elérni, kigyakorolni. Ahhoz a Teremtő hozzájárulása kell, tőle kell kérni. Ő felel ezekért. Lehet hogy ez a böki a dologban? .-D 😀

 2. Ha ez a menet tetszik, próbáld ki… (!):
  Mi a természetes, akkor mi az, ami a természet fölötti, neked mi a természetes és a természetfölötti, neked milyen a természeted, mi ami a természeted fölötti?

  • Ha lenne természetfeletti képességed, az neked természetes lenne… Valószínű, mert a te részed, akkor már nem is természet feleti… 😀
   Bagatel példa: ha megpróbálsz tüzet gyújtani mentális erővel, de amúgy víz karakter vagy, akkor lehet hogy kicsit később lesz sikered.

 3. természetfelettinek aszt nevezem,amit nemsok ember tud végrehajtani,pl. levitácio,gondolatolvasás,teleportálás,meg hasonlok!Én csak eggy egyszerü “ezermester” vagyok!De tudom,hogy sokkal többreis képeslennék,csakmég nemtudom,hogy hogyanférhetnék hozzá agyam azon részeihez,amelynek használatával ez lehetségeslenne!Viszont abban meg igazadvan,hogy azután már aszt tartanám természetesnek,mint most aszt,hogy szinte mindenhez értek!

 4. Szia Kasharan! 🙂
  Az álmaimban néha de leginkább csak is ilyen sárkány voltam: https://www.google.hu/search?hl=hu&site=imghp&tbm=isch&source=hp&biw=1024&bih=677&q=Dark+Dragons&oq=Dark+Dragons&gs_l=img.3..0i19l5j0i5i19l5.1077.4063.0.4299.12.10.0.2.2.0.176.1237.2j8.10.0….0…1ac.1.58.img..0.12.1279.eLR4B5nGJyo#hl=hu&tbm=isch&q=blue+Dragons&facrc=_&imgdii=_&imgrc=IFzrrx6ATJqY6M%253A%3BVM8R_rYtraBfvM%3Bhttp%253A%252F%252Ffc05.deviantart.net%252Ffs45%252Ff%252F2009%252F098%252F3%252Fc%252FBlue_Dragon_by_BenWootten.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fbenwootten.deviantart.com%252Fart%252FBlue-Dragon-118573148%3B742%3B555

  Kép URL-ja: http://fc05.deviantart.net/fs45/f/2009/098/3/c/Blue_Dragon_by_BenWootten.jpg

  • Üdv, Mazda!

   Ez a kép egyértelműen kék-fehér keverék sárkány, 75% kék, 25% fehér. A szarvjelleg, a testalkat átmenet a fehér és a kék között. A képességek is hasonlóan oszlanak meg, de arról egyik jóbarátom ír könyvet. Nem akarom az ő poénjait ellőni 😀 Én azokból az emlékekből csinálok majd könyvet, amikre én emlékszem. Most tartok kb a felénél.
   Ha valaha is láttad magad sárkányként, álmodban, az azt jelenti, közel 80%, hogy éltél sárkány létformában, csak hagyni kell kiszabadulni az érzéseket, a gondolatokat, az emlékeket a lélekből. Tudatos irányú, többszöri meditációval hozzá lehet férni az emlékekhez. Értem ezt úgy, hogy ha meditációba merülsz, szükséges hozzá valami nyugtató zene, és ráhangolódsz arra az érzésre, ahogyan akkor álmodban érezted magad. Elsőre szinte biztos hogy nem, de többedszerre sikerülhet. Én is hasonlóan fértem hozzá. Hat év kellett amire hozzáfértem a legszükségesebbekhez.

   • Köszi. 🙂
    Arról akarok még kérdezni, mert az álmomban amikor sárkány voltam kicsikét harcolnom kellet és inkább segítettem a Földön. (Mondjuk épp le lassítottam egy vonatot mert történt valami és az embereket mentettem ki.)
    Hogy-hogyan tudok el meditálni ezen az egészen és hogyan reagáljak rá? 😀 🙂
    Mert írtam egy saját beszámolót az álmomról és ott is le döbbentett a hír utána valóságban nagyon megszívtam :/
    Isten akarata miatt jól el áztam és nagy tócsák keletkeztek az utcákban :/ Azt hiszem rám haragudott mikor VÉGRE meg tudtam hogy ki voltam-lehettem-vagy hogy be fog következni. Csak épp egy gonosz embertől tudtam meg…
    Link: http://paranormal.hu/a-multam-a-jovom-avagy-a-regi-eletem/

    • Meg itt van egy Link: http://www.mindenegybenblog.hu/eletmod-egeszseg/nevunk-kezdobetui-sorsunk-jeloloi

     Ami teljesen igaz rám sajna :/ Mutatom, hogy mik voltak azok:I, Í: telepatikus képességű, érzékeny, együtt érző, segítőkész, nyitott, de benne van a kettősség: szeretet-gyűlölet, erőszak-gyengédség, nagyság-kicsinyesség, hiszen univerzális, vagyis minden benne van, ami jó, és minden, ami rossz.
     V: precíz, jó érzéke van az apró részletek kimunkálására és a megvalósítás kivitelezésére, nagy teherbírású, felvállalja a nehéz feladatokat is, sok fáradságos munka vár rá, amely meghozza a jutalmat.

 5. Engem az érdekelne, hogy honnan vannak az információk hogy tényleg léteznek? Miért vagytok biztosak ebben? Csak mert én még nem hallottam erről. Világosítsatok fel légyszi.

  • A saját emlékeim és tapasztalataim alapján írom ezeket a cikkeket. Az élet folyamata és jelentősége c cikk foglalkozik azzal, honnan lehetnek ezek az információk. Ajánlom figyelmedbe a “Lélektár” fogalom-magyarázatot.

 6. Ha ez nem a mese-kategória, akkor azt is írdd meg, hogy ezek a 25méteres állatok, hogyan építettek űrhajót, meg fegyvert, ha ők a “legleg-csapat” az űrben!?! Mert ugye több bolygón is élnek, rendfenntartók, diplomaták, stb, egész sok “emberi” tulajdonsággal rendelkezik egyik-másik, akkor logikusan gondolhatunk emberi igényekre is. Ha ezt mind az álmaitokból szeditek, akkor holnap előállok én is egy cikksorozattal, ahol a multiverzumot a hangya-faj birtokolja és ellenőrzi.

  Ennél több kell, sokkal több. Nem vagyunk már gyerekek, nekik ezt még be lehet adni.

  • Ha ez a technológia az emberek kezébe kerülne, ami nekik van, pillanatok alatt elszabadulna a pokol. Belegondoltál már ebbe? Igencsak szűrt információ-mennyiség, ami publikusan megjelenhet a fajokról. Mindenesetre, ami rám van bízva, megmutatom és bemutatom, amit lehet belőle.
   Ha mesének tartod, tartsd annak, nem győzködök senkit. Legalább jól elszórakozol a baromságainkon 😀 😀
   “Emberi” tulajdonságok? 😀 😀 Yyyyyo…. A drakonidák több százmillió évvel előttünk jelentek meg, és MI ruházzuk fel ŐKET, “emberi” tulajdonságokkal? 😀 😀 Kicsit fordított a helyzet kronológiailag, nem?
   Több kell ennél? Keress. Ha találsz, oké, de annyit mondok, meglehetősen kevés az a forrás, aki egyáltalán mer erről írni, mert tartanak attól hogy hülyének nézik. Én bevállaltam. Aki akar, tartson annak, aki észreveszi az összefüggéseket, tartson velem és segítek mélyebbre látni.
   A másik dolog, hogy persze senki nem akar fölöslegesen ellenségeket szerezni magának. Vannak kétkedések, oké. Vannak szubjektív igazoló meglátások, oké. Az objektív viszont mindenkinél az, amit önmaga mindeddig megélt, akár tud róla, akár nem. Ha utánajársz magad életében, honnan jöttél és hova tartasz, akkor lesz esélyed mélyre látni és elfogadni az élet folyamatát és hogyanját.

   • Tipikus elutasító hozzászólás. Talán a gyerekeid vakon hisznek neked, ez így is van rendjén, de mi azért már elolvastunk egy s mást. Meg láttunk filmeket, videókat erről-arról. Erre írtam, hogy több kell. Meddig lesz ez még így? 2070-ben is írsz majd egy cikket? És odaírod alá, hogy vagy elhiszed, vagy nem? Ez a tipikus. Egy oldalon szerepelsz Pataky Attilával! Csak jönnek-mennek az évek alatt ilyen emberek, akik ezt meg azt láttak, hallottak, álmodtak.
    TE VAGY FELRUHÁZVA (elmondásod szerint) vmilyen extra dologgal, mi nem. Illetve lehet, de nem férünk hozzá.
    NEKED KELLene megtalálni a módját, hogy hitelképesnek tűnj, nem tőlünk elvárni, hogy megegyünk mindent, ami az interneten fellelhető. Ez lenne a fejlődés részünkről szerinted? Itt az alkalom, hogy olyat mutass/bizonyíts/alkoss/prezentálj amit mi nem tudunk. Addig az írásod semmi. 0,0000. Nagyon jól passzol a Lehetetlen, Nahát, 3.Évezred, Galaktika Magazin, Paranormal.hu és egyéb “Vajon igaz ez?” kategóriájú oldalakon… Én se akarok szkeptikus lenni, hidd el könnyebb lenne hinni, mint mérlegelni.

    Kezdj el felfejlődni, mert mi földi halandók nem vagyunk felruházva semmivel, pedig nagyon szeretnénk már VÁLTOZÁST. Nem vagyunk lusták, nekünk egyszerűen nincs semmink, amivel legalább azt mondhatnánk amit TE próbálsz itt elhitetni velünk.
    Legyél TE, vagy a benned élő sárkány, aki mutatja nekünk a technikákat. Kérdd meg, hogy kezdje a paranormal olvasóival a tudattágítást. Vagy a dimenzió ugrást, vagy olyat amit elképzelni sem tudok jelenleg.

 7. Aki félreérti az alábbiakat, az azt fogja gondolni, hogy védelmembe vettem a posztot, és támadom a kétkedőket, pedig itt szinte minden témához kommentelhettem volna a következőt:

  Nem ok nélkül jelentette ki a Buddha, hogy “Azok számára beszélek, akiknek a szemét csak kevés por fedi.” Fedi, de már nem sok.

  Ugyan, ki, mi “győz”-het meg bárkit is? (Amikor itt szinte mindenki “másképpen” nem normális.) Legfeljebb mélységesen önnön tapasztalásai győzhetik meg. Amit pedig nem tapasztal, azt vagy tagadja, vagy csak elhiszi: mindkettő elégtelen.

  Nem a meggyőzést, a “tény”-eket kell kérni, hanem megengedni a saját érzékelést, mert az összes meggyőző érv csak újabb adag olaj lesz a tűzre: mentál-turbó, hogy újabb száz két-séget böfögjön fel az elme.

  Méltán várható el a téma indítójától, hogy tapasztalati alapja legyen annak, amit felvet. Aki azonban ütköztetni akar, (ami jó, mert pontosításra késztet) az a tapasztalatokkal szemben tapasztalatokat vessen fel, ne csupán összeolvasott, kölcsönvett vélekedéseket, a hiteit.

  Nem cél nélkül jelentette ki a Buddha, hogy
  “Azok számára beszélek, akiknek a szemét csak kevés por fedi.”