Home Földönkívüliek Az amerikai kormánynak több földönkívüli test lehet a birtokában

Az amerikai kormánynak több földönkívüli test lehet a birtokában

0

Egy visszavonult amerikai hírszerző tiszt a Joe Rogan Experience podcast adásban állította, hogy az amerikai kormány különféle nem emberi, biológiai lényeket vittek légi balesetek helyszíneiről.

Grusch elmondta, hogy az amerikai kormány többféle idegen test birtokában van. Ugyanakkor rámutatott, hogy bizonytalanság övezi ezeknek a lényeknek a pontos számát. Hangsúlyozva, hogy senkinek sincs biztos információja ezzel kapcsolatban.

A podcastben ugyanakkor bevallotta, hogy személyesen nem látott közvetlen bizonyítékot a feltételezett földönkívüli járművekről vagy testekről.

David Grush korábban olyan információt hozott nyilvánosságra, miszerint az amerikai kormánynak a földönkívüli testek vannak a birtokában.

Nemrégiben Grusch részt vett egy UFO meghallgatáson az amerikai Kongresszusban Ryan Graves, egy volt tengerészeti pilóta és David Fravor, egy volt magas rangú tengerészeti vadászpilóta társaságában.

Fravor azt állította, hogy 2004-ben a San Diego partjai közelében személyesen üldözött egy UFO-t. Grusch ezen a meghallgatáson jelentette ki, hogy szerinte a kormánynak vannak idegennak idegen testei, melyek UFO-kból származnak.

Fotó: YouTube / Guardian News