Home Paranormális jelenségek Az Ammons család démonjai

Az Ammons család démonjai

0

Különös események vették kezdetét 2012-ben egy Gary nevű városban, Indiana államban. Az események az Ammons családot sújtották. Az anya ugyanis arra kezdett el gyanakodni, hogy gyermekei démoni megszállás alá kerültek.Az események olyan visszhangot váltottak ki, melyek felkeltették a pszichológusok, orvosok, de még a rendőrség figyelmét is.
Amennyiben hatóságok és szervek is érdeklődni kezdenek paranormális események iránt, az minden bizonnyal arra utalhat, hogy komoly eset állhat a háttérben és ilyenkor már nem biztos, hogy csalásról van szó.

Az eseménysorozatról jelentések készültek, melyek közül az egyikben az olvasható, hogy a család egyik gyermeke különös, morgó hangot kezdett kiadni és egy ismereten erő a falhoz vágta. Mindennek szemtanúja volt egy egészségügyi szakember is. Egy másik esetben pszichológusok azt figyelték meg amint a család legfiatalabb gyermeke visszafelé kezdett el sétálni a falon miközben furcsa, mély hangon beszélt.

A jelentés szerint a fiú arcán bizzarr vigyor jelent meg amikor elkezdett a falon visszafelé mászni. Mindeközben folyamatosan fogta a nagyanyja kezét és nem engedte el azt. Ezt követően leugrott a saját lábára és leült egy székre.

Mindez meglehetősen hajmeresztőnek tűnik. Hogyhogy nem hatott rá a gravitáció? Elképzelhető, hogy démoni megszállás alatt a test ilyen dolgokat is képes produkálni?

Az eset hitelességét a helyi rendőrség is alátámasztotta, amely igazán figyelemreméltó. Charles Austin rendőrkapitány több interjút lefojtatott az anyával, Latoya Ammons-al és kijelentette, hogy hisz a jelentéseknek.

A hatóságok úgy döntöttek, hogy az esetnek az vethet véget, ha a gyeremekeket elviszik otthonról a kórház kápolnájába, ahol egy Mike Maginot nevű pap ördögűzést végezne el a két gyermeken és az anyán.

A pap interjút készített a családdal 2012 április 22-én, majd megerősítette, hogy a család valóban démoni megszállás alatt áll. Végül három ördögűzést végzett el, kettőt angolul s egyet latinul. Az egyik ördögűzés magán az anyán történt.

A család végül Indianapolisba költözött miután az démoni események megszűntek. Mi történhetett valójában? Tényleg negatív, túlvilági erők szállták meg a családot? Egy biztos: a történet jól végződött és talán ez a legfontosabb.

Seres Gábor – paranormal.hu