Home A múlt rejtélyei Az amnéziában tartott emberiség

Az amnéziában tartott emberiség

0

A sumérok több száz éven át uralkodtak és a civilizációjuk egyes szakértők szerint kapcsolatbanállhatott földönkívüliekkel. Nem véletlen az, hogy a sumérokról túl kevés szó esik a történelemkönyvekben és az iskolákban, az Anunnakik pedig szinte teljesen tabunak számítanak. Elképzelhető, hogy a a történelem segítségével ugyanis a mainstream tudomány és régészet megpróbálja elmosni az emberek előtt a fajunk valódi történelmét, az igazi múltat, a végső eredetünket?

Miért nem tanítanak eleget a világ első modern emberi civilizációról, a sumerokról? Oka van annak, hogy az emberiség magába temette a múltat. A sumérok léte, és a tudás, amit felhalmoztak ugyanis földönkívüli eredetű lehet: akárcsak a többi ősi fejlett civilizációé, mint a majáké, vagy akár az ősmagyaroké, egyes elméletek szerint.

Az ősi sumer szövegek megemlékeznek 8 halhatatlan birodalmi uralkodóról, akik felosztották egymás között a bolygót. Ezek a királyok felsőbbrendűek voltak az embereknél, különleges vérvonalba tartoztak, mivel földönkívüliek lehettek, egyes ősi asztronauta elmélet hívő szerint.

Az elmélet úgy véli, hogy ezek a földönkívüliek az Annunakik lehettek, akik kijelölt vezetők voltak, és a Földi dolgok irányításáért feleltek, mialatt kitermelték a Földünkből azt a nagy mennyiségű aranyat, melyre szükségük volt saját bolygójuk megmentésére.

Az ember lassan vívta ki létjogosultságát, és csak idővel, több millió év elteltével látták be a földönkíüvli fajok, a teremtőink, hogy már nem uralkodhatnak úgy felettünk, mint régen. Az ősi idegenek közül sokan ki is váltak, beházasodtak a fajunk közé, létrehozva az első földönkívüli idegen-ember hibrideket, ők voltak a félistennek hitt uralkodók.

Idővel ez a földönkívüli vér egyre felhígult, sokak szerint maga Jézus sem a szentlélek által fogant, hanem ennek a különleges vérvonalnak egy mesterséges úton való továbbadása volt. Így ha Jézusnak ma is élnek titkos leszármazottai, azoknak az ereiben ősi sumer földönkívüli uralkodók vérvonala lehet jelen, vagy legalábbis annak a nyomai. Az ősi asztronauta elmélet szerint azonban a történelem azonban ezt végig elhazudta előlünk, és megpróbálták több száz ezer éven át amnéziában tartani a fajunkat.

Így az igazság csak akkor derülhet ki, ha ők is úgy akarják, vagy ha valami olyan régészeti lelet kerül elő a Föld mélyéből, amit már nem tudnak sehogy sem kimagyarázni, vagy eltüntetni.

A világ titkai nyomán | Módosított változat: paranormal.hu | Metmuseum