csütörtök, február 20, 2020
Home Hírek Az ankarai polgármester azt állítja, hogy rejtélyes idegen hatalom felelős az Égei-tengeren...

Az ankarai polgármester azt állítja, hogy rejtélyes idegen hatalom felelős az Égei-tengeren bekövetkezett tegnapi földrengésért

875
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 1 percig tart

Ankara polgármestere Melih Gökçek azonnali vizsgálatot indított az Égei-tengeren tartózkodó “szeizmikus kutatóhajókkal” kapcsolatban a hétfői 6,3-es erősségű földrengés után, amely egy ember életét követelte. Jelenleg úgy gondolom, hogy ez mesterséges földrengés lehet. Nem mondom, hogy biztos, de ez egy nagyon komoly lehetőség,” – mondta Gökçek. “Azt mondom, hogy feltétlenül meg kell vizsgálni. Volt-e szeizmikus kutatóhajó az epicentrum közelében? Ha igen, melyik országhoz tartozik?” (1)

 Gökçek már 20 éve Ankara polgármestere, miután öt egymást követő alkalommal választották újra.

Gökçek több török filmet is kiposztolt, amelyek az amerikai légierő, a haditengerészet és a DARPA által kifejlesztett, rövidhullámmal működő, sarki fényjelenséget kutató programot (HAARP) vizsgálja, amely vad összeesküvés-elméletek forrása a mai napig, amiről azt állítják, hogy időjárás-szabályozó eszköz.


Nem ez az első alkalom, hogy ilyen állításokat fogalmazott meg a mesterségesen előidézett földrengésekről.

Februárban hasonló megjegyzéseket tett egy sor földrengést követően, melyekre Çanakkale nyugati török tartományban került sor, a Hurriet Daily News szerint. Azt állította, hogy a rengések a külföldi hatalmak összehangolt erőfeszítései voltak, hogy elpusztítsák Törökország gazdaságát.

Ma súlyos földrengés történt Çanakkale-ban. Megvizsgáltam, és van egy hajó, amely szeizmikus kutatást végez a közelben,“- mondta. “Hogy mit kutat ez a hajó, és hogy melyik országhoz tartozik, sürgősen meg kell fejteni. Aggódom egy lehetséges földrengés miatt, amelyet mesterségesen válthatnak ki. Ezt feltétlenül meg kell vizsgálni és nyilvánosságra kell hozni.” (2)


(1) – https://www.rt.com/viral/392007-turkish-mayor-foreign-powers-earthquakes/
(2) – http://www.hurriyetdailynews.com/ankara-mayor-again-implies-foreign-powers-behind-artif

http://ujvilagtudat.blogspot.hu/2017/06/az-ankarai-polgarmester-azt-allitja.html