Home Paranormális jelenségek Az anya szerint szellemek látogatják a kisbabáját

Az anya szerint szellemek látogatják a kisbabáját

0

Egy skóciai nő úgy véli, hogy csecsemő kisfiát a nagyszülei szellemei látogatják. Amikor Cheryl Scott és párja, Robert nemrég megnézték a kisfiuk babamonitorának felvételeit, megdöbbenve vették észre, hogy lebegő tárgyak vannak a gyermek körül. A tárgyak ugyanakkor nem csak lebegtek, hanem forogtak is és még egy kikapcsolt lámpát is bekapcsoltak.

“Hiszek a szellemekben, de ilyesmi még soha nem történt. “Észrevettük a két lebegő tárgyat, amelyek korábban soha nem voltak ott. Aztán hirtelen a kamera megpördült jobbra, ami soha nem történik meg, az ugyanis rögzítve van és Scott felé néz.” – mondta az asszony.

Ami a magyarázatot illeti, Cheryl úgy véli, hogy a furcsa látogatók valójában elhunyt nagyszülei szellemei lehetnek, akik azért jöttek, hogy vigyázzanak a gyermekre.

“Meggyőződésem, hogy a szellem a nagyim vagy a papám volt, aki meglátogatta Scottot” – mondta. “Mindenkinek megvan a saját hite. Én hiszek a túlvilágban és a szellemekben. Soha nem gondoltuk, hogy a házuk kísértetjárta, moat úgy tűnik, mégis az.

Fotó: Cheryl Scott