Home Hírek Az egész világon hallható az égből érkező rejtélyes hang

Az egész világon hallható az égből érkező rejtélyes hang

4924
10
Megosztás

esztergomsoundOlyan, mintha egy trombita, egy nyikorgó ajtó és egy légvédelmi sziréna elegye szólna, és senki sem tudja, pontosan mi okozhatja. Az elmúlt tíz évben egymás után jelentek meg egy furcsa, egyáltalán nem eviláginak tűnő jelenségetbemutató videók a YouTube-on.

A világ minden tájáról származó felvételeken egy, látszólag a semmiből érkező rejtélyes hangot lehet hallani ? valamint rémült, vagy a meglepetéstől tátott szájjal álló embereket látni, aki megdöbbenve csak annyit tudnak kérdezni: ?Mi ez a hang??

A jelenségre egyelőre nincsen pontos magyarázat, így persze ötletekből sincsen hiány, amik avalószínűtől egészen a totális hülyeségekig terjed. Ott vannak azok, akik a közelgő apokalipszis hangjainak tartják, vagy földönkívülieket gondolnak a hangok mögé, esetleg valamilyen titkos kormányzati kísérletet.

A tudományos megközelítést valló emberek ? mint például a NASA ? szerint a legvalószínűbb magyarázat, hogy a bolygó ?háttérzörejét? lehet hallani. A tudósok szerint biztosan valamilyen geofizikai ok áll a ?hümmögés? mögött, de az, hogy mi, nem tudni. Lehet a tektonikai lemezek mozgása, földrengések hangjai, az atmoszférában szétrobbant meteorok hanghullámai esetleg napkitörések hatása.

hír24.hu

 

10 COMMENTS

 1. Szerintem nem számít milyen hangot hallhatunk, vagy,hogy honnan “jön” a hang. Egy a lényeg,hogy baromi parás. A hátamon felállt a szőr. Én is sok mindent bele tudok “képzelni” ezekbe a hangokba.

 2. “Az egész világon hallható az égből érkező rejtélyes hang”
  Hát én nem hallottam róluk, akkor mégsem lehet hallani őket az egész világon? Gondoljuk csak bele milyen lenne hallani ezeket a hangokat az egész világon, szerinted milyen lenne mayababa? xdd

  • Ha meghallanám szerintem még a lélegzetem is elállna. De szerintem a szívem is megállna verni. Végig hallgattam az összeset és elég rossz érzések fogtak el. Jó mondjuk mit várunk “ilyen hangoktól” akár “természetes” akár mesterséges. Nem tudni. Legalább is Én nem tudom. De tuti beparáznék rögtön csomagolnék. Azt nem tudom hova de menekülnék :))

 3. Ilyenkor jön az elmés magyar?zat hogy csak a kiv?lasztottak vagy a magasabb szinten rezgő egyének halj?k 🙂 amennyiben ez nem csak egy újabb hisztéria akkor én geologiai okokat sejtek a hangok mögött.

 4. Itt tobben vegighallgattak a felveteleket, de senki nem jutott el odaig, hogy az audiosavokat osszehasonlitsa????
  A kepanyag mas-mas, de a hang minden video alatt ugyanaz, mondhatni hangrol hangra.
  Az elso ilyen video (nem itt az oldalon, a net-en) barmi lehet (hasonlo hangot adott ki az a par hektos sorfozdei tartaly melyet targoncaval vonszoltak a foldon anno a pecsi sorfozdeben), am a tobbi FAKE!