Home Cikkek Az élet titkai és az idegen, teremtő civilizáció eredete – a DNS-ünk...

Az élet titkai és az idegen, teremtő civilizáció eredete – a DNS-ünk lehet a kulcs?

2694
0
Megosztás

Francis Harry Compton molekuláris biológus szerint mindannyian földönkívüliektől származunk!

Amikor 1953-ban felfedezte a tudománya DNS-t, az egy forradalmi áttörés következett.

Az emberi genom felfedezésének pillanata érkezett el, amikor az emberi faj minden titka a tudomány elé tárult. Azóta a tudomány szüntelenül vizsgálja azt, hogy honnan ered az ember, hogyan, és miként fejlődtünk.

A mai napig vannak olyan szeletei a DNS-ünknek, melyek nem teljesen ismertek, és bár annak ellenére, hogy a tudomány közel teljesen feltérképezte ezt a DNS-t, sok része teljesen ismeretlen molekulákból áll.

Kevesne tudják,d e Francis Harry Compton az 1953-as nagy és forradalmi felfedezést követőenm 1973-ban felállítottak egy olyan teóriát is, miszerint az emberi faj valójában nem a Földről származik.

A teória alapja az volt, hogy a fajunk alapjait, vagyis a “magokat” egy másik, idegen civilizáció hozhatta konkrét céllal ide.

Egy másik, ennél finomítottabb elmélet már azt mondta, hogyha nem is idegen civilizációk hozták ide az életet, de az űrben fejlődhetett ki, vagy onnan érkezhetett.

Ez a pánspermia elmélet, mely kimondta, hogy aszteroidák hozták ide az élet építzőköveit, az ősi, élettelen Földre.

Mára ez az elmélet kezd egyre elfogadottabbá válni, és nagyon sok tudós kezd egyetérteni abban, hogy iylne értelemben az ember nem a Földről származik, akárscak a földi élet sem…

Sneki sme érti ugynais, miért fejlődhetett ilyen robbaásszerűen az élet, vagy hogy az emberi faj agytérfogata mitól nőtt meg olyna hirtelen az ősi időkben.

Ezekre sokak szerint egyetlen magyarázat van: intelligens tervezés, vagy genetikai belenyúlás az evolúcióba egy külső “szereplő” által.

“Az élet maga” című könyvében Francis Crick egyébként azt is leírta, hogy szerinte NINCS MÁS magyarázata arra vonatkozóan, hogy a DNS molekula hogyan kezdett el a semmiből, szinte egyik pillanatról a másikra terjedni, és megfertőzni élettel a felszínt.

Éppen ezért az volt neki is a végső konklúziója, hogy az élet nem a Földről származik.

Ez azonban felveti a kérdést: hol, és hogyan jött létre? Tényleg megtervezte valaki a Földi életet egy tervezőasztalon?

Egy aszteroidához tapadva vártuk, hogy a Földre, vagymás bolygóra jussunk?

Ha pedig így van, akkor könnyen beláthtaó, hogy az univerzumban máshol is megtörténhetett ez, más aszetroidákkal, más bolygókkal.

Ez pedig magával vonja azt, hogy idegen civilizációk – melyek hasonlítanak a miénkre – milliói létezhetnek a világegyetemben…

Avilagtitkai