Home Beszámolók Az elhunyt szeretteim és egy démon

  Az elhunyt szeretteim és egy démon

  0

  Sziasztok!

  Egy újabb beszámolót akarok most leírni. Mivel már 1-2 éve nem érzékelem a lelkeket éjszaka így gondoltam a barátaim mondták már, hogy nézzem meg a Démonok között c. filmet.

  Meg is néztem, délután fejeztem be a filmet. Eléggé meglepett, hogy igaz történet alapján készült, hogy mit ne mondjak.

  Este 9-10 felé lefeküdtem aludni, azzal nem is volt vele probléma. Próbáltam kiverni a fejemből a dolgokat alvás előtt, kicsit sikerült is…

  De én hajnali 4-kor úgy keltem fel, hogy egyből rémálmot álmodtam. Szintén a lelkekről és a démonokról. Eléggé befolyásolta az agyamat. Az álom most lényegtelen.. Mikor felkeltem nem láttam semmit, úgy éreztem mintha egy démon beleszállt volna a testembe, még-jobban hidegek voltak az ujjaim mint eddig valaha. (Télen nem is tud lefagyni az ujjam, mert már alapból le van fagyva.) A lábaim elvoltak zsibbadva pár másodpercig meg nem is bírtam mozogni a lábam miatt. Kellemetlen érzés volt. 5 percig hangosan vert a szívem, és közben megállás nélkül esztelenül azt mondogattam, hogy: Mama, papa. (Akik már rég nincsenek az élők között.)

  Nem akartam sikítani, hogy jöjjenek oda/ide a szüleim, mert egyrészt a túlsó oldalon vannak a házban, úgyse hittek volna nekem és milyen kellemetlen érzés mikor ezt bevallom nekik.. (Már mondjuk célozgattam az anyámnak, de ő nem vette a lapot.. 🙁 )

  Minimum 10 percig mondogattam, hogy mama, papa.. Utána gyorsan megszorítottam az egyik plüssömet (amit még az elhunyt mamámtól kaptam) és azt kezdtem el ölelgetni. Kis idő múlva elkezdtem lenyugodni. Mikor ölelgetem a plüssömet, amit a mamámtól kaptam azon nyomban a testemet és a szívemet melegség kering benne.

  Kérlek titeket, hogy válaszoljatok és segítsetek. Azthiszem, hogy megint beindult nekem a lelkek érzékelése.