Home Beszámolók Az én átélt jelenségeim

  Az én átélt jelenségeim

  0

  Sziasztok. Már egy jó ideje foglalkozom paranormális dolgokkal de eddig csak szellemfélével találkoztam, ezeket említenék meg.

  1.: Egyszer otthon 2012 ben lehetett ez az eset. Egyik este olyan 8 óra fele hagytam abba a gépezést. A Fejhalgatómat leraktam a gépre és bekapcsoltam a tvt. 20 perc mulva egyszer csak a fejhalgatóm leesett a gépemről. Nem nagyon foglalkoztam vele visszatettem a helyére. Ezután dörömbölést hallottam a padlásról, mintha valaki ütött volna valamit a padláson. Ezzel sem foglalkoztam, és semmi nem is történt ezután.

  2.: Szintén otthon volt ez, szintén 2012-ben. Akkor volt egy barátnöm is, és egyik éjjel azt álmodtam hogy utazunk valamerre autóval és én vezettem. Egyszer csak ütköztünk, és a korházban ébredtem, de csak én sérültem meg. Az ismerőseim az ágyam mellett voltak. Egyik pillanatbol a másikba felébredtem az álmomból. A szobába volt egy asztal 2 székkel. Odanéztem az asztalhoz és azt láttam hogy egy fekete alak sárga szemmel vigyorogva engem néz. Elnéztem onnan aztán vissza és nem volt ott semmi, és visszaaludtam. Másnap megbetegedtem.

  3.: Koleszban történt 2013-ban. Egyszer idéztünk egy haverommal szellemet a koleszban. Az idézéskor nem volt semmi különös, de kb két hét mulva éjjel arra ébredtem fel hogy ki be csapódik az ablak. Erre csak én keltem fel egész éjjel ez ment. Én nem mertem kinyitni a szememet sem. Egyszer azt éreztem, hogy valami a hátamhoz ér. Reggel megnéztem az ablakot. Be volt repedve és egy maszat folt volt rajtva ami egy kézt rajzold ki egészen az csukloig és egy metálvillámot mutatott a kezével. A kéz hasonlított a kéz csontra.
  Szerintetek mik lehettek ezek?