Home Cikkek Az énekesn? táltossal ?zeti a szellemeket új házukban

Az énekesn? táltossal ?zeti a szellemeket új házukban

0

Judy egy meglehetősen nehéz időszakon van túl. Tavaly a nagy hidegben elromlott házuk fűtése, szikrázott a tévéjük, váratlanul kigyulladt a konnektoruk. Az énekesnő úgy véli, életük akkor tért vissza a régi kerékvágásba, amikor a táltos kiűzte otthonukból a szellemeket.

Judy azt sem titkolta, hogy anyagilag is nehéz időszakot éltek át. Egy fizetésből éltek, hiszen a gyesből alig tudtak valamit fedezni.
– Öröm az ürömben, hogy ezáltal megtanultuk megbecsülni azt, amink van, és nem tudjuk a gyermeket sem elrontani azzal a túlzásba vitt kényeztetéssel, amit egyébként szívünk szerint megadnánk neki.

Így a nagy mennyiségű, drága játékokat a közösen eltöltött foglalkozásokkal helyettesítjük – mondja a Star magazinnak Judy, aki már készen áll az újabb anyaságra. Ám párja, a tizenkét évvel fiatalabb Balázs előtte még rendezni akarja anyagi helyzetüket.

– A nemrég megvásárolt házban még sok minden felújításra szorul, sok lenne a tennivaló benne. Fel?lem akár most is jöhetne Majának egy kistestvér, de Balázs más véleményen van. Szeretne mindent megadni a gyerekeinknek, ezért el?bb rendeznünk kell a hátteret. Most mindketten azért dolgozunk, hogy megteremtsük a biztos alapokat a gyermekeink számára – teszi hozzá a Groovehouse énekesn?je.