Home Paranormális jelenségek Az erkélyen alszik a család, hogy elkerülje a dühös szellemet

Az erkélyen alszik a család, hogy elkerülje a dühös szellemet

0

Egy francia házaspár és gyermekeik meglehetősen egyedi módját találták ki annak, hogy megbirkózzanak a lakásukban történő kísértetjárással. Amikor a házaspár – Patricia és David – tavaly beköltözött új lakásukba a franciaországi Semcodában – eleinte nagyon elégedettek voltak új otthonukkal.

Hamarosan azonban az épület – amely eredetileg egy hangár volt, mielőtt lakásokká alakították volna át – kezdett baljós hangulatot árasztani, köszönhetően a paranormális jelenségek sorozatának, amelyek miatt a házaspár nem tudott nyugalomat találni.

“Fekete árnyékokkal kezdődött” – mesélték a Le Progresnek. “Aztán egyre hangosabb lett: a villany véletlenszerűen kialszik, a tévé magától bekapcsol, a telefon ok nélkül lefagy, az edények furcsa hangokat adnak ki…”

Amikor médiumot hívtak, hogy vizsgálja ki mi zajlik a háttérben, azt mondták nekik, hogy a lakást egy 19. századi nő ellenséges szelleme kísérti, aki csapdába esett ott, és azt akarja, hogy elmenjenek.

Az agresszív kísértettől megrémülve, és mivel nem tudtak másik lakásba költözni, a pár saját kezébe vette az ügyet és úgy döntött, hogy kint alszanak az erkélyen egy sátorban. Azóta több mint egy hónapja alszanak így.

Azt azonban, hogy valaha is kényelmesen vissza fognak-e merészkedni a házba, még nem tudni.

Fotó: ayoub wardin / Pixabay