Home Hírek Az FBI az idegen lények testfelépítéséről, űrhajóikról és bolygójukról szóló dokumentumokat hozott...

Az FBI az idegen lények testfelépítéséről, űrhajóikról és bolygójukról szóló dokumentumokat hozott nyilvánosságra

334
2

ufo idegen földönkívüli fbi titkosított feloldott dokumentum látogatás amerika éter űrhajó jármű materializálódik-anyagi sűrűség-2017-új világtudatAz FBI egyik titkosítás alól feloldott dokumentuma megállapítja: ” A járművek egy része személyzetet szállít, mások távvezérlés alatt… Az FBI egyik titkosítás alól feloldott dokumentuma megállapítja:A járművek egy része személyzetet szállít, mások távvezérlés alatt állnak, és a látogatók teste valamint a járművek automatikusan materializálódnak, amikor belépnek a mi sűrű anyagú rezgési tartományunkba.

A világ számos kormánya lassan eljut arra a felismerésre, hogy a világ lakosságának jogában áll tudni, hogy egyedül vagyunk-e a világegyetemben. Valójában a közzétételi mozgalom soha nem volt olyan erős, mint ma, számtalan katonai, kormányzati tisztviselővel és űrhajósokkal, akik az idegen élet és az idegen űrhajók létezéséről beszélnek.

ufo idegen földönkívüli fbi titkosított feloldott dokumentum látogatás amerika éter űrhajó jármű materializálódik-anyagi sűrűség-2017-új világtudat

A bolygó valamennyi kormánya közül az Egyesült Államokéról gondolják úgy a legtöbben, hogy sok dolgot kellene nyilvánosságra hoznia. Annak idején az elnökjelölt Hillary Clinton kijelentette, hogy ha az Egyesült Államok elnöke lesz, akkor nyilvánosságra hozza az idegenekkel kapcsolatos dokumentumokat és az UFO jelenség végére jár. Jon Podesta, Barack Obama korábbi elnök jobb keze, és aki a Clinton közigazgatás alatt vezérkari főnök volt azt mondta, hogy egyik legnagyobb hiányossága a 2014-es évnek az volt, hogy “nem biztosították az UFO-fájlok nyilvánosságra hozatalát“, és hogy “A függöny fellebbentése ebben a témába már régóta esedékes. A legmegbízhatóbb forrásokból rendelkezünk tanúvallomásokkal, olyanoktól, akik a megfelelő pozíciókban tudhatnak minderről, egy olyan lenyűgöző jelenségről, amelynek természetét még meg kell határozni.

Ám a nyilvánosságra hozatal érdekében tett komoly erőfeszítések ellenére az Egyesült Államok kormánya továbbra is azt mondja, hogy nem ismerik az idegen / UFO jelenséggel kapcsolatos információkat.

Sokan azonban azt állítják, hogy a közzététel nem a kormány miatt nem történt meg eddig. Nagyon valószínű, hogy egy ilyen téma sokkal messzebbre nyúlik, kiterjedve a hatalmas vállalatokra és a nemzetközi elitek szűk csoportjára.

Szerte a világon számos kormányzat oldotta fel az UFO dokumentumot titkosítását, amelyek csak azt bizonyítják, hogy évtizedek óta rendkívüli módon érdeklődnek az UFO jelenség iránt. Azonban nem csak a kormányok hoztak nyilvánosságra minősített információkat, hanem az ügynökségek is, mint például az FBI, az NSA és a CIA, melyek szintén közzétették az UFO és az idegen élettel kapcsolatos legtitkosabb fájlokat.

Az alábbi titkosított FBI dokumentum a következő linken található meg.

https://vault.fbi.gov/UFO/UFO%20Part%201%20of%2016/view

A titkosítás alól feloldott dokumentumot “bizonyos megkülönböztető tudósok,” “repülési és katonai hatóságok,” és “számos tisztviselő” számára címezték.

A nyilvánosságra hozott dokumentum egy levél, amelyet az FBI igazgatója Washingtonba küldött a San Francisco-i irodából, részletesen leírva az UFO-kat és a földönkívülieket.

A levél 21. és 22. oldala a következőket írja le:

 • A járműveik egy része személyzetet szállít; Mások távvezérlés alatt állnak.
 • Küldetésük békés; A látogatók szemlélődnek ezen a bolygón.
 • Ezek a látogatók emberszerűek, de sokkal nagyobbak.
 • Nem földi emberek, hanem a saját világukból származnak.
 • A járműveik valamilyen sugárzó energiával rendelkeznek.
 • Nem egy “bolygóról” származnak, ahogy mi ezt a szót használjuk, hanem egy éterikus bolygóról, amely áthatja a miénket, és ami számunkra nem érzékelhető.
 • A látogatók teste és a járműveik is automatikusan materializálódnak, amikor a mi sűrű anyagú vibrációs szintünkre belépnek.
 • Tetszés szerint ismét visszaérnek az éterbe, és egyszerűen eltűnnek a szemünk elől nyom nélkül.
 • A régió, ahonnan származnak nem az asztrális sík, de megfelel a Lakasnak vagy a Talasnak. Az ezoterikus hallgatók meg fogják érteni ezeket a kifejezéseket.
 • Valószínűleg nem lehet rádió jelekkel elérni őket, de talán radarral igen, ha erre kifejlesztett jelzőrendszerű készüléket alakítanak ki.

További UFO-kkal és földönkívüliekkel kapcsolatos FBI dokumentumok itt érhetők el: https://vault.fbi.gov/UFO

Ez azonban csak egy a sok, a nyilvánosság számára hozzáférhető dokumentum közül, amelyek részletesen leírják a látogatásokat.

Sok dolog azonban még így is rejtély marad. Míg a fent említett dokumentumok lenyűgöző részletekkel szolgálnak ezekről a látogatásokról, egy sor kérdés vetődik fel. Vajon hány idegen faj látogatja bolygónkat rendszeresen? Fizikai vagy többdimenziós lényekről van szó? Mit lehet látogatásaik valódi szándéka?

2 COMMENTS

 1. nem ugy volt, hogy az isten teremtette a földet, majd 7. nap megpihent és csak 7 bolygó van összesen, valamint menny van meg pokol. hát ezt tanították az iskolákban hát na !

 2. Kedves Ekadam!
  Az oktatás célja a programozás. (Minél fiatalabb korban kezdik el az embernél annál kevesebbet fog tudni a reális valóságról.) A cél,hogy könnyen irányítható legyen az ember és ne éljen sokáig . Ha sokat tudsz akkor a többi ember nevetni fog rajtad mert olyan jól sikerült az agy programozása. Nem fogok erről most regény írni . Mindenki mindent megfog tudni a megfelelő időben!

Privacy Preference Center

Necessary

Advertising

Analytics

Other