Home Cikkek Az idegenek bejelentése a Pepsitől? A világ egyik legnagyobb vállalata a “fekete...

Az idegenek bejelentése a Pepsitől? A világ egyik legnagyobb vállalata a “fekete lovagról” készült filmmel készíti fel az emberiséget?

0

base, moon, Obama, lunar, UFO, UFOs, sighting, sightings, paranormal, anomaly, moon, surface, Justin Bieber, china, russia, ames, tech, technology, gadget, politics, news, secret, obama, head snowden, dark knight, presiA Pepsi két nappal ezelőtt egy tőle szokatlannak tűnő videót töltött fel a legnagyobb videó megosztó portálra.

Sok évvel ezelőtt jelentek meg az első hírek egy 13.000 éves űrhajóról, amely a Föld körül kering már nagyon régóta. Lehetséges, hogy egy korábbi fejlett civilizáció, mint például Atlantisz küldte fel az űrbe, mielőtt elpusztult volna? Vagy más világból érkezett intelligens faj hagyta itt, hogy nyomon kövesse a földi fejlődést, mióta az utolsó globális civilizáció megsemmisült bolygónkon? Évtizedekig folytathatjuk a sikertelen spekulációt, ahogy már sokan megtették… vagy nézzük meg a Pepsi filmjét:

A Pepsi filmje kreatív és zseniális módja a figyelem felkeltésének, és egyáltalán nem egy szokványos vagy unalmas reklám. De vajon ez több ennél? Mi van akkor, ha a kormányok szeretnék felgyorsítani a folyamatot, hogy kezdjünk hozzászokni a gondolathoz, hogy idegenek figyelnek bennünket? Ha a vezetők fel akarnak készíteni bennünket a földönkívüliekre (amivel egyben felkészítenek az egyesült Új Világrend elfogadására), lehet, hogy csak pénzt adnak a vállalatoknak, hogy dobják be ezt az információt, hogy hadd beszéljenek róla az emberek?

Lehetne sorolni a hasonló kérdéseket, és talán a választ is megkapjuk előbb vagy utóbb. Csupán idő kérdése, hiszen annyi jel, esemény és bizonyíték mutat egy bizonyos irányba, vagyis hogy minden bizonnyal valóban értelmes élettől hemzseg az univerzum, hogy ezt csak az nem látja, aki nem akarja.

Hasonló módon vajon szintén e célból készült az UNICEF rövidfilmje idén nyáron, hogy minél többen kezdjünk hozzászokni a tényhez, hogy hamarosan nem evilági lényekkel fogunk találkozni, akik mindvégig itt voltak, figyeltek és elérkezettnek látták az időt, hogy felfedjék magukat? Reméljük, hogy megkapjuk erre is a választ.

Új Világtudat