Home Földönkívüliek “Az idegenek itt vannak, és át fogják venni az irányítást,” állítja Stanton...

“Az idegenek itt vannak, és át fogják venni az irányítást,” állítja Stanton Friedman nukleáris fizikus

1225
0
Megosztás

stanton friedman idegenk földönkívüliek itt vannak video cia ufo észlelés bizonyíték föld-karantén-2017-új világtudatFriedman dermesztő figyelmeztetést adott ki, hogy az idegenek már itt vannak a Földön, és kivárják az idejüket, amíg elérkezik a teljes felfedés. Stanton Friedman nukleáris fizikus meg van győződve arról, hogy az idegenek többször meglátogatták már a Földet, akik végül karanténba fognak minket zárni ezen a bolygón. A kanadai tudós állítása szerint “szemernyi kétsége sincs afelől,” az intelligens idegenek létezését a globális kormányok eltussolják egy úgynevezett igazság embargó részeként.

Stanton Friedman 82 éves, az ufókutatás egyik vezető alakja, aki az 1947-es titokzatos Roswell UFO-baleset vizsgálata mögött állt, miután korábban az amerikai McDonnell Douglas repülőgépipari vállalat titkos projektjein dolgozott.

stanton friedman idegenk földönkívüliek itt vannak video cia ufo észlelés bizonyíték föld-karantén-2017-új világtudat

Friedman azt állítja, hogy “Elég bizonyítékunk van arra, hogy a Föld bolygót idegenek látogatták meg.”

“Mindezt titokban tartják az emberek előtt, mert ki akarna egy világméretű felfordulást? Tömeges pánik és szorongás lenne a vége.”

“Ha ismertté akarják tenni magukat (az idegenek), ezt könnyen megtehetik.”

A közelmúltban kijelentette, hogy a titkosítás alól feloldott UFO észlelésekkel kapcsolatos CIA dokumentumok mind részei a bizonyítéknak.

Miért állítja, hogy itt vannak?

Friedman azt mondja, hogy az idegenek valójában meg akarják akadályozni, hogy az emberek gyarmatosítsák az űrt, és végül karanténba fognak helyezni minket a nagyobb jó érdekében, hogy megakadályozzák az emberiség utazását az univerzumba.

“Azt hiszem, hogy itt vannak. Itt vannak, és karanténba zárnak bennünket, hogy visszatartsanak minket.”

“A múltunkat illetően – gonoszak vagyunk.”

Friedman azt is állítja, hogy a kormányaink megpróbálnak előnyt kovácsolni abból, hogy az idegenek itt vannak úgy, hogy megszerzik a technológiájukat, hogy ezzel fölényre tegyenek szert a világban.

Friedman, aki széles körűen írt az idegenekről és az UFO-król, a titkolózás ezen kultúráját “Kozmikus Watergate”-nek nevezi, ami az 1970-es évekbeli Nixon elnökkel kapcsolatos botrányra utal. Friedman a világot járja, hogy előadásokat tartson egyetemeken és konferenciákon mindarról, amiben hisz. Egyes szkeptikusokat azonban nem győznek meg az érvei. Összességében igen rossz munkát végzett a szkeptikusok elleni harcban, hogy bizonyítsa álláspontját, vélik néhányan.

ujvilagtudat.blogspot.hu