csütörtök, április 25, 2019
Home Földönkívüliek “Az idegenek itt vannak, és át fogják venni az irányítást,” állítja Stanton...

“Az idegenek itt vannak, és át fogják venni az irányítást,” állítja Stanton Friedman nukleáris fizikus

1305
0
Megosztás

stanton friedman idegenk földönkívüliek itt vannak video cia ufo észlelés bizonyíték föld-karantén-2017-új világtudatFriedman dermesztő figyelmeztetést adott ki, hogy az idegenek már itt vannak a Földön, és kivárják az idejüket, amíg elérkezik a teljes felfedés. Stanton Friedman nukleáris fizikus meg van győződve arról, hogy az idegenek többször meglátogatták már a Földet, akik végül karanténba fognak minket zárni ezen a bolygón. A kanadai tudós állítása szerint “szemernyi kétsége sincs afelől,” az intelligens idegenek létezését a globális kormányok eltussolják egy úgynevezett igazság embargó részeként.

Stanton Friedman 82 éves, az ufókutatás egyik vezető alakja, aki az 1947-es titokzatos Roswell UFO-baleset vizsgálata mögött állt, miután korábban az amerikai McDonnell Douglas repülőgépipari vállalat titkos projektjein dolgozott.

stanton friedman idegenk földönkívüliek itt vannak video cia ufo észlelés bizonyíték föld-karantén-2017-új világtudat

Friedman azt állítja, hogy “Elég bizonyítékunk van arra, hogy a Föld bolygót idegenek látogatták meg.”

“Mindezt titokban tartják az emberek előtt, mert ki akarna egy világméretű felfordulást? Tömeges pánik és szorongás lenne a vége.”

“Ha ismertté akarják tenni magukat (az idegenek), ezt könnyen megtehetik.”

A közelmúltban kijelentette, hogy a titkosítás alól feloldott UFO észlelésekkel kapcsolatos CIA dokumentumok mind részei a bizonyítéknak.

Miért állítja, hogy itt vannak?

Friedman azt mondja, hogy az idegenek valójában meg akarják akadályozni, hogy az emberek gyarmatosítsák az űrt, és végül karanténba fognak helyezni minket a nagyobb jó érdekében, hogy megakadályozzák az emberiség utazását az univerzumba.

“Azt hiszem, hogy itt vannak. Itt vannak, és karanténba zárnak bennünket, hogy visszatartsanak minket.”

“A múltunkat illetően – gonoszak vagyunk.”

Friedman azt is állítja, hogy a kormányaink megpróbálnak előnyt kovácsolni abból, hogy az idegenek itt vannak úgy, hogy megszerzik a technológiájukat, hogy ezzel fölényre tegyenek szert a világban.

Friedman, aki széles körűen írt az idegenekről és az UFO-król, a titkolózás ezen kultúráját “Kozmikus Watergate”-nek nevezi, ami az 1970-es évekbeli Nixon elnökkel kapcsolatos botrányra utal. Friedman a világot járja, hogy előadásokat tartson egyetemeken és konferenciákon mindarról, amiben hisz. Egyes szkeptikusokat azonban nem győznek meg az érvei. Összességében igen rossz munkát végzett a szkeptikusok elleni harcban, hogy bizonyítsa álláspontját, vélik néhányan.

ujvilagtudat.blogspot.hu