Home Földönkívüliek Az idegenek már régóta itt lehetnek

Az idegenek már régóta itt lehetnek

0

A “Pentagon, a földönkívüli intelligencia és a lezuhant UFO-k” című konferencián Dr. Garry Nolan, a Stanford Egyetem patológus professzora azt állította, hogy az idegenek már régóta a Földön vannak, és még mindig jelen vannak. Úgy véli, hogy földönkívüli intelligencia látogatja bolygónkat, és ennek az állításnak 100 százalékos valószínűséget tulajdonít. Nolan szerint ezek a lények közvetítőket használhatnak, és jelenlétük olyan, mint egy intelligenciateszt az emberiség számára. Rámutat az amerikai kormány közelmúltbeli érdeklődésére is az UFO-k iránt, beleértve a The All-domain Anomaly Resolution Office (AARO) létrehozását és az UFO-król szóló nyilvános szenátusi meghallgatásokat. Az AARO igazgatója azonban kijelentette, hogy nincs egyértelmű bizonyíték a földönkívüli életre, és csak az esetek kis százaléka ad okot aggodalomra, amelyek fejlett technikai jelekkel rendelkeznek. Nolan úgy véli, hogy az ismeretlen űrhajók tanulmányozása forradalmasíthatja ismereteinket, és lehetőséget lát arra, hogy ezeket az információkat pozitívan hasznosítsuk.

Dr. Garry Nolan állításai mellett megemlítette, hogy személyesen ismer olyan személyeket, akik lezuhant űrhajók, potenciálisan UFO-k visszafejtésével foglalkoznak. Néhány ilyen ismeretlen űrhajót videóra rögzítettek, olyan manővereket végrehajtva, amelyek látszólag ellentmondanak a fizika törvényeinek. Bár Nolant izgatják a lehetőségek és az e jelenségek tanulmányozásából származó potenciális tudásbeli előrelépések, nem aggódik a földönkívüli lények ártó szándékai miatt, inkább arra összpontosít, hogy az emberiség hogyan profitálhat az új információkból.

Az április 19-i UFO-szenátusi meghallgatáson Sean Kirkpatrick, az AARO igazgatója megemlítette, hogy nincs egyértelmű bizonyíték a földönkívüli életre, és az elemzett esetek többsége nem mutat egyértelmű kapcsolatot a fejlett földönkívüli technológiával. Jelezte, hogy néhány jelentés külföldi képességekkel állhat összefüggésben, és további vizsgálatot igényel a hírszerző közösség partnereivel.

A folyamatos vita és bizonytalanság ellenére az UFO-k és a lehetséges földönkívüli élet témája továbbra is megragadja a közvélemény fantáziáját, és továbbra is világszerte a tudósok és kutatók érdeklődésének középpontjában áll. Ahogy egyre több információ válik elérhetővé, a földönkívüli intelligencia és annak a Földre gyakorolt lehetséges hatása kérdését továbbra is vizsgálni és vitatni fogják.