Home Földönkívüliek Az idegenek még nem szeretnék felfedni magukat

Az idegenek még nem szeretnék felfedni magukat

0

Professzor Haim Eshed, aki 1981 és 2000 között a Izrael űrprogramjában dolgozott és több technológiai találmány is a nevéhez fűződik, különös dolgokat mondott a 7 Days nevű újságnak, melyben kifejtette, hogy az idegenek nem akarják, hogy felfedjük őket, mert az emberiség még nem áll készen.

A professzor szerint Donald Trump amerikai elnök majdnem felfedte az idegeneket, de a Galaktikus Konföderáció leállította a szándékot mondván, hogy nem lenne szabad elsietni a dolgokat, mert nem tenne jót az emberiségnek.

Az idegenek először megvárnák, amíg eljutunk egy bizonyos értelmi szintre, majd azt szeretnék, ha mi is segítenénk nekik megfejteni az Univerzum titkait. Az évek során megegyezést kötöttek az amerikai kormánnyal, hogy kísérleteket végezhessenek rajtunk. A professzor elmondta azt is, hogy az idegeneknek bázisaik vannak a Mars felszíne alatt.

Haim Eshednek hosszú szakmai tapasztalata van: mérnökként végzett, majd technológiai fejlesztéseken dolgozott, különböző kormányszerveknél. Járt Amerikában is, majd miután visszatért Izraelbe, űrkutatással és űrtechnológiákkal foglalkozott. Ezt követően haditechnológiákon és műholdakon is dolgozott az izraeli védelmi minisztréium keretein belül.

Egy ilyen elismert kutató sokak szerint nem adná fejét hazugság terjesztésére, így a nyilatkozatát elgondolkodtatónak vélik.

Thomas Budach képe a Pixabay -en