Home Cikkek AZ IDEGENEK ÜZENNEK NEKÜNK

AZ IDEGENEK ÜZENNEK NEKÜNK

0

? Az elmúlt 120000 évben a különös lények ? nevezzük őket isteneknek, égő csipkebokroknak, moróni angyaloknak ? sorozatos figyelmeztetésekben részesítettek bennünket, miközben kiválasztottakon, prófétákon, papokon keresztül irányították, terelgették az emberiséget az általuk helyesnek vélt úton?

Az utóbbi nem egészen 100 évben azonban az istenek, úgy tűnik, elpártoltak az emberiségtől és helyüket átvették a földönkívüliek. Marslakók, vénusziak, vagy a naprendszeren kívülről érkező kis szürkék tűntek fel minden felől a galaxis mélyéből érkező ummiták, peliádiak, szíriusziak, magas szőkék és még sorolhatnánk hányféle teremtmény társaságában. Földünk a világegyetem átjáró háza, és nincs az univerzumnak olyan planétája, amelynek lakói az elmúlt évszázadban ne léptek volna kapcsolatba velünk. Pontosabban valamelyik honfitársunkkal?

 

Idegen invázió Persze ahány nép annyi szokás. Ezt várnánk a földönkívüliektől is, de mindez nem igazán zavarja őket. Sőt ellenkezőleg: amennyire idegenek, amilyen mérhetetlen távolságból érkeztek hozzánk, annyira földi a felfogásuk, a viselkedésük, de még a gondolat menetük is. Hogy lehet, hogy a tőlünk olyan távoli világokban, nyilván teljesen más fizikai és biológiai körülmények között kifejlődött faj egyedei ennyire emberi gondolatokkal rendelkezzenek? Vagy talán nem is léteznek és csak gyarló emberi tudatunk teremtette meg őket? De akkor kiket látnak a szemtanúk ezrei világszerte, miféle azonosítatlan szerkezeteket örökítenek meg a légkörben vagy épp a világűrben? Kik azok, akiknek a félreérthetetlen tevékenységben az elmúlt 65 évben egyre pontosabban kirajzolódik előttünk? Erre a kérdésre koránt sem egyszerű választ adni.

alien_invasio

Az UFO-k ? mert az idegenek többnyire ilyen repülő csészealj formájú szerkezetekkel közlekednek ? utasai talán valamilyen véletlennek köszönhetően bukkantak fel bolygónkon valamikor a múlt század 40-es éveiben, és azóta szisztematikusan feltérképezték védelmi rendszereink hatékonyságát, alaposan kiismerték bolygónk katonai erejét. Pontosan megismerték társadalmunk berendezkedését és hogy mely politikai erők, nagyhatalmak irányítják planétánk népeit. Nyilván a katonailag legerősebbek. Nem csoda hát, hogy elsősorban ezeket a társadalmakat vették górcső alá. Felderítették az Egyesült Államok és a volt szovjet szféra szinte minden szegletét.

Az infrastruktúra feltérképezése mellett teljes körű volt az energetika rendszerek ? beleértve ebbe a nukleáris erőműveket is ? vizsgálata. Az űrkutatatás, űrrepülések, a Holdra szállás és a világűr meghódítására tett erőfeszítéseink sem kerülték el figyelmüket. S a legnagyobb titokban nyilván létrejött az első közvetlen kapcsolat felvétel is, amelytől talán tevékenységük zavartalan biztosítását várhatták. Nem volt itt semmiféle egyezmény? Megállapították, milyen gyarlók, milyen gyengék, milyen sérülékenyek vagyunk hozzájuk képest és egyszerűen csak közölték, itt vannak, és folytatták bolygónk felderítését. Nem vették fel egyetlen földi hatalommal sem a diplomáciai kapcsolatot, nem küldtek követeket, s a hatvanas évekre a földönkívüliek már egyre bátrabb megnyilvánulásaival szembesültünk világszerte.

A 20. század második felében kis szürkék, magas szőkék és más földönkívüli fajok jelentek meg a beszámolókban, akiket szemmel láthatóan komoly érdeklődést tanúsítanak törékeny planétánk bioszférája iránt. Ekkor már egyre többet hallhattunk az erdőkben, tisztásokon, mezőkben, ültetvényeken leszálló csészealj alakú űrhajókról, amelyek utasai barátságosan vizsgálgatják növény ? és állatvilágunkat? (Nyílván nem véletlen a kis földönkívüli botanikus, Et köztudatba kerülése sem.

Elképzelésünk sincs arról, hogy ebben az időben hányféle élőlényt vizsgáltak meg vagy vittek magukkal, hogy bekategorizálják és besorolják őket az Univerzum Élőlényeinek Enciklopédiájában.

Földönkívüli barátaink, kozmikus testvéreink ? ahogy a 70-es évekre már egyre több kiválasztott nevezte az idegeneket ? tevékenysége szimplán kutató jellegűnek tűnt. Megvizsgálták a növényeket, állatokat, begyűjtöttek egy-egy példányt, de semmi több. Semmilyen ellenséges reakció nem volt tapasztalható a részükről, legfeljebb csak védekező magatartást tanúsítottak, amelynek következtében számos baleset történt. És ekkor bekövetkezett a nagy áttörés. Az idegenek vizsgálat alá vették az embert.

Eleinte még az UFO-kutatók is badarságnak tekintették azokat a beszámolókat, amelyek arról szóltak, hogy X-t vagy Y-t elkábították és akaratuk ellenére elrabolták a földönkívüliek, hogy aztán az űrhajójuk fedélzetén orvosi, genetikai és még kitudja miféle vizsgálatokat végezzenek rajtuk. Ám az esetek száma váratlanul, szinte egyik pillanatról a másikara drasztikusan megemelkedett.

Miért? Miért vizsgálnak minket, embereket? Milyen orvosi beavatkozásokat végeznek, és miért van szükségük DNS mintára? Miféle tudatmanipulációt végeznek rajtunk? És nem utolsó sorban miféle emlékekkel térnek vissza az eltérítettek? Miféle mélyebb értelmet tartalmaznak azok a homályos, kétértelmű üzenetek, amelyeket az eltérítetteken, vagy a kiválasztottakon keresztül küldtek számunkra?

Ha ezeket az üzeneteket vagy figyelmeztetéseket vizsgáljuk, általában visszatérő motívumok az alábbiak:

Óvjuk önmagunkat az emberiség önpusztító hajlamától.
Ügyeljünk a környezetre, ne szennyezzük a bolygónk légkörét.
Védjük, bolygónk öko és bioszféráját.
Számoljuk fel a nukleáris és egyéb (bio) önpusztító fegyvereinket.
A Föld a világegyetem része.
Ritka és rendkívül értékes planétán élünk.
A galaxisunkban számos fejlett civilizáció létezik, amelyek kapcsolatban állnak egymással.
Ha teljesítjük a feltételeket és nem pusztul el a Föld, mi is csatlakoztatjuk hozzájuk.
A galaktikus-kozmikus szövetség tárt karokkal vár bennünket.
Bolygónk menthetetlen, és már úton van egy 10000 űrhajóból álló csillagközi flotta, hogy még időben kitelepítse az emberiséget.

Vajon mit jelenthet ez az ellentmondás? Egyszer mentsük meg bolygónkat és a galaktikus szövetség tagjai lehetünk. Máskor meg bolygónk menthetetlen, de jön majd az Ashtar kapitány vezette kozmikus mentő flotta 10000 űrhajója. E kérdéseket meglehetősen nehéz megválaszolni. Az elmúlt 20 évben könyvek százai, ezrei, újságcikkek tízezrei és megszámlálhatatlanul sok közösségi portál, fórum olvasói levelezői próbálták meg kibogozni az igazságot.

Napjainkra úgy tűnik, mintha a földönkívüliek kozmikus kitelepítő programja véget ért volna. Bár a nagyszámú UFO tevékenység még ma is tapasztalható, de a földönkívülieket mintha felszívta volna a világűr. Az elmúlt pár évben alig hallani jelentős harmadik vagy negyedik típusú találkozásról és mintha eltűntek volna a kontaktok is, akik korábban rendszeresen közvetítették a földönkívüliek, fajok üzenetét. Nagyon úgy tűnik, hogy ezek a kitelepítésről, Galaktikus flottáról, meg kozmikus szövetségről, vagy túlságosan emberi Ashtar kapitányról szóló üzenetek csak elterelés volt a földönkívüliek részéről, miközben titokban begyűjtötték bolygónk élőlényeinek génállományát s a földi gén bankot szállító űrhajó már messze jár a végtelenben.

Mi, emberek pedig itt maradtunk vágyainkkal, gyötrelmeinkkel a 2012-es változást illetően.
Itt az ideje , hogy végre szétnézünk magunk körül: Nem igen lesz itt új világ?Mitől is lenne? És peresze nem lesz itt világpusztulás sem. Egyenlőre legalább is semmi jelel az ilyesminek.

Nem értek egyet azokkal, akik az új világ utópiáját vetítik elénk, miközben nyílván szemellenzőt ?viselnek?. Miféle aranykor térne vissza az elkövetkezendő 15 évben? Legyünk reálisak: Éhinségek, járványok katasztrófák tizedelik az emberiséget? Kilakoltatás, pénzügyi válság, munkanélküliség, és még kitudja hány személyes tragédia vár ránk 2012-ben?. Ilyesmi általában a világháború előtti időszakokat idéznek, mintsem aranykort.

Egyébként is miféle szép aranykor az, ahol lehallgatnak bennünket? Ahol minden lépésünket, telefonunkat, sms-ünket, e-mailünket figyelik? Ahol nem léphetünk be úgy egy üzletbe, hogy elektronikus letapogatók vizsgálnák meg ruházatunkat, vagy ha ez nem elég, akkor jönnek a biztonságiak és ők tapogatják végig testünket. Ahol hitvallásunkat, munkánkat, anyagi javainkat sem érezhetjük biztonságban. Ahol a nagyhatalmak pillanatok alatt letilthatják számlánkat, törölhetnek bennünket a rendszerből, és legfeljebb egy elásott hajléktalan leszünk a csepeli erdőben.

Új Atlantisz, meg szép új világ. Szerintem mind ez egy naiv álmodozó fantazmagóriája. A világban nincs hely, ahol ne kerülne sor nap mint nap háborúskodásra, környezetpusztításra. Ahol ne ölne ember embert.

Akkor mi várható 2012-ben? Miféle e semény rengetné meg társadalmunkat annyira, hogy az az egész emberiség sorsára kihathatna?

Spirituális megvilágosodásra nem számíthatunk. Ez nem sikerült az elmúlt pár száz évben. Miért sikerülhetne 2012-ben? Egy kozmikus katasztrófa előjeleit már érzékelnünk kellene a tudósoknak, és higgyék el: bizony egy ilyen hírt nem lehetne titokban tartani. Könyörtelenül kiszivárogna. A végzet bolygóját, a Nibirut sem látni az égen, pedig emlékszem, 1999-ben olyasmiket jósoltak , hogy 2010-ben már jól kivehető lesz. Én azonban sehol sem látom. Mi változtathatja meg akkor az emberiség sorsát?

Egy háború? Ez a lehetőség sajnos fenn áll. Nem egy olyan krízis-térséget ismerünk Ázsiában és a Közel-Keleten, ahol bármikor kirobbanhat akár egy nukleáris háború is. Igen, ez a reális veszély. Ráadásul a földönkívüliek üzeneteikben felhívták erre a figyelmet. Számoljuk fel önpusztító életmódunkat. Nos, nem tettük meg?

Na és persze ott van egy másik esemény, amely megrengetné a világot. Közeledve a vízöntő korához. A ?halászkirály? végzete bizony komoly változásokat generálna. A pápa esetleges halála 2012-ben megrengetné a világot hiszen a vallásos emberek számára ez egyfajta előjel lenne. Az egyház hatalma megerősödne, de az eset akár visszafele is elsülhetne, ha nem tudnának új pápát választani, így pedig az egyház bajba kerülne és ez bizony kihatna a társadalmunkra is. De akad még valami, ami megrendítené a Földet és az egyház hatalmát: ez a földönkívüliek felfedezése.

Egyszerűen a tény, hogy léteznek földönkívüliek, gyökeresen és alapjában változtatná meg az emberiség sorsát. Na persze nem egyik napról a másikra, de egy földönkívüli idegen civilizáció létezésének a ténye kihatna a tudományos, a technikai, a társadalmi, a politikai, a kulturális és persze nem utolsó sorban az ideológiai fejlődésünkre. Mert vajon ki vagy mi a földönkívüliek istene? Márpedig ha nem ugyan az a mindenható, mint a mienk, akkor ki teremtette az ő világukat?

Nyilván ezek a kérdések újabb és újabb kérdéseket generálna, s miként azt tapasztalatainkból tudjuk, e kérdések feltevése az emberiség történetében nem igazán jött be. Gyilkoltunk, háborúztunk és isteneink nevében jeleik és figyelmeztetéseik, útmutatásaik szerint. Talán mind ez véget érne, és a földönkívüliek megismerésével egy új, talán békésebb, humánusabb világ jönne el. Ha úgy tetszik, ez lehetne akár a Vízöntő korszak beköszönte, egy új világ eljövetele, vagy maga az Aranykor. Csak rajtunk és a földönkívülieken múlik

Ha a földönkívüliek földi tevékenységével kapcsolatos mozaikokat összerakjuk, különös kép tárul elénk. Az idegenek az elmúlt 60 évben rendkívül gyors ütemben, szisztematikusan felderítették bolygónkat és élővilágát bele érteve ebbe az embert is. Miért? Csak kíváncsiságból? Vagy a bolygónk valamilyen közelgő kataklizma előtt áll és az élővilág megmentésének egyetlen módja a génállomány begyűjtése? Egy fajta kozmikus Noé bárkája program részesei lennénk, ahogyan azt már a kilencvenes években többször is kifejtettem? Hipotézisem szerint ugyan is nyilván való képtelenség, hogy a Föld 6 milliárd emberét belepréseljük 10000 űrhajóba.

De még az a kedvelt szám, a 144000 is meglehetősen soknak tűnik ha figyelembe vesszük, hogy ennyi embert táplálni, etetni, itatni kell. Gondoskodni kell öltözetükről, életterükről, egészségükről és még hosszasan sorolhatnánk, mi mindenre van szükségünk a higéniától kezdve a pihenésig. Nyilván való, hogy a kitelepítésnek ez a formája még kozmikus méretekben sem valósítható meg. Hogyan menthető meg akkor egy bolygó élővilága? Nyílván a fajok megmentése révén. Már mi magunk is arra törekszünk, hogy valamilyen formába megóvjuk a kihalás szélére jutott élőlényeket a kipusztulástól, de ha ez mégis megtörténne, valamilyen gén bankot hozunk létre, amelynek segítségével átmenekíthetnénk az adott faj genetikai örökítő anyagát a jövőbe.

Nem is olyan régen, 2008-ban hallhattunk a Spitzbergákon megépített vetőmagbankról, ahol 4,5 millió növényi vetőmagot tárolnak. Gyakorlatilag a Föld összes fajából őriznek mintát, amelyek az ?ítéletnapi széfben? akár 200 évig is elraktározhatóak.

Kitelepítéshez valami hasonlót kell elképzelnünk, kozmikus méretekben. Egyfajta génbankot, amellyel megmenekíthető a Földi élővilág egy jelentős része. Nem igényel táplálást, ellátást, csupán a megfelelő raktározási feltételeket. A kilencvenes évek UFO kongresszusainak egyikén (UFOCON92, Ózd) még azt is bátorkodtam hozzátenni, hogy az emberek esetében talán még a tudatunkat is le tudják tölteni a földönkívüliek és eltudják raktározni valamilyen formában, hogy aztán a genetikai állomány révén klónozott ember az eredeti génteszt tudatát is megkaphassa valahol, egy távoli galaxisban. Lényegében ezt a hallhatatlansághoz vezető hipotézist láthattuk megelevenedni 2000-ben. A hatodik napon című sci-fiben. Ahol az eljárás a szinkordia nevet kapta.

Az 1960-as évektől kezdve megszaporodtak a harmadik típusú közeli találkozások, amelyeket a különböző UFO ? klubok, csoportok, szervezetek lelkes kutatói vizsgáltak ki. Már önmagában az is figyelemre méltó, hogy ilyen csoportok egymástól függetlenül egyik pillanatról a másikra világszerte megszülettek. Vajon miért nem tudunk UFO ? kutató szervezetek létezéséről a 18-18-dik századból? Nyílván azért nem, mert akkoriban nem volt ennyire nyílván való az UFO ? tevékenység. Akkoriban nyílván ritkábban látogattak minket a földönkívüliek.

Latogatok.hu