Home Földönkívüliek Az igazat mondhatta egy gazda akit elraboltak?

Az igazat mondhatta egy gazda akit elraboltak?

0

Patrick McGuire wyoming-i gazda 1981-ben állította, hogy elrabolták a földönkívüliek. Nemzetközi tévéinterjúban mesélt arról, hogy “Csillagemberek” látogatták meg, akik megcsonkították az állatait, majd figyelmeztették az apokalipszisre. Az élő adásban hipnózis alatt állt, de állításait kinevették, és nevetség tárgyává vált kis falujában.

McGuire fia, Daniel Riedel, most azt állítja, hogy sosem kellett volna nevetség tárgyává tenni apját. Riedel szerint apja az UFO-k és összeesküvés elméletek rejtélyei miatt megszállott lett és alkoholista, ami miatt reménytelenné vált a helyzete. Riedel szerint McGuire hipnózisban tett vallomásai közel állnak az igazsághoz, és apjának sokáig rémálmokat okozott az elrablása.

McGuire története azonban nem az egyetlen a maga nemében. Egyre több információ kerül napvilágra a nem emberi eredetű repülő szerkezetekről, amik különös módon viselkednek, tanácstalan szemtanúkat hagyva maguk után.

Egy ilyen példa Daniel Sheehan, egy neves ügyvéd, aki a kongresszusnak szóló UFO-tanúvallomásokkal foglalkozik. Sheehan elmondta szerint az amerikai hadsereg tudomására jutott egy olyan repülő szerkezetet, amely képes megszegni a természet törvényeit. Sheehan azt állítja, hogy egy neve elhallgatását kérő, az titkos programban részt vevő szemtanú mesélte el neki, hogy az UFO-k képesek az időt torzítani és belső terük nagyobb, mint amilyennek kívülről látszik.

Maga Barack Obama is látott olyan felvételeket, melyen az UFO jelenségeket nem tudta megmagyarázni, és egyre többen kezdik belátni, hogy McGuire az igazat mondhatta.