Home Cikkek Az indiai barlangrajzok kivizsgálását kérvényezte az indiai állam

Az indiai barlangrajzok kivizsgálását kérvényezte az indiai állam

1

ufo1_705Bilaspur ? Az India közepén található Cshattíszgarh állam vezetősége hivatalosan kérvényezte az indiai, illetve az amerikai űrhajózási hivatalt, hogy szakértőkkel vizsgáltassák meg a barlangrajzokat.

Ezekről egyre több archeológus von le paleoasztronautikai párhuzamokat, annál is inkább, mert egy űrhajónak látszó tárgy, illetve egy szkafanderes asztronauta is van köztük. A régmúltban meglátogatott minket egy földönkívüli faj? A Chandeli and Gotitola falvak között tavaly nyáron feltárt barlang falán látható festmények először a színvilágukkal ébresztették fel az indiai kutatók gyanúját.

? Ezek természetesen színek, amelyek nem fakultak meg az évezredek alatt ? nyilatkozta a Times Of India riportjában JR Bhagat indiai régész, aki szerint nem lehet kizárni, hogy a hozzávetőleg 8-10 ezer éves alkotások földönkívüli, humanoid lényeket ábrázolnak.

ufo1_705

? Ez a felfedezés arra utal, hogy a történelem előtti időkben az ősemberek idegen lényeket láttak avagy ilyenekről képzelegtek. Alaposan fel kellene tárni ezeket az ábrázolásokat ? vélte a tudós, hozzátéve, hogy más régészek is ezt a nézetet vallják. A charangai UFO-rajzok valóban különösek, annál is inkább, mert a környéken több legenda is kering egy ősi népről, az úgynevezett rohela-emberekről, magyarul az ?alacsonyakról”, akik az égből szálltak alá egy kerek alkalmatossággal. Arról is szól a fáma, hogy legfeljebb két helybéli embert magukkal vittek, és ők soha nem tértek vissza. A leglátványosabb rajzon egy szkafanderes űrhajósnak tetsző humanoid lény látható antennás sisakkal, a kezében fegyvernek látszó tárggyal. A másik több ?idegen” áll egy csoportban, és feltűnő, hogy a narancssárgás tónusú képen egyik figurának sincsen arca.

ufo-705

Ezen a képen több ?idegen” áll egy csoportban, és feltűnő, hogy a narancssárgás tónusú képen egyik figurának sincsen arca

? Egyiknek sincs orra, szája, és mintha ők is fegyvernek látszó tárgyakat tartanának maguknál ? magyarázta Bhagat, aki az alkalmatosságot, illetve az űrhajót ábrázoló festményt is különlegesnek tartja. ? Mert hiszen, a különféle sci-fi filmekben is hasonlóan néznek ki a repülő csészealjak ? emlékeztetett, és hangsúlyozta, hogy a rajz alapján az ufó három lábon állt, és úgy tűnik, mintha antennája is lenne.

Blikk

1 KOMMENT