Home Cikkek Az ISON üstökös misztériuma – mi, mikor, miért? – Összefoglaló

Az ISON üstökös misztériuma – mi, mikor, miért? – Összefoglaló

14

ison3Közeleg az ISON üstökös és ezzel együtt több biztos és kevésbé biztos alapokon álló elmélet is szárnyra kapott. De hogy egy kicsit jobban rendbe tegyük a dolgokat, foglaljuk össze, mi társítható a közelgő eseményhez.

Egyes vallások hite alapján a világunknak vannak kápói (felvigyázói ) és ezek a kápók a történelem során fel-feltűnnek (most az illuminati) valamely szervezet formájában. Egyes elképzelések alapján a túlfejlődött, társadalmilag irányíthatatlanná vált civilizációkat mesterségesen beomlasztották.

Több forrás támasztja alá azt, hogy a mi világunk nem az első a Földön és nem 5600, max. 8000 éves a mai ember. Egyes állítások alapján a 9. civilizáció vagyunk a sorban és ezt rengeteg, az írott történelmünkbe be nem illeszthető lelet támasztja alá. Nagyjából 2 évvel ezelőtt egy olyan elmélet is kezdett napvilágra kerülni, amiben a 12.12.21-re három hatalmas űrhajó érkezik a Földre ?társadalomellenőrzés céljából?. Úgy Daniken, mint megannyi kézzel fogható emlék bizonyítja azt, hogy a számunkra szinte ismeretlen korszakokban fejlett életformák érkezetek hozzánk is segítették fejlődésünket, szóltak bele a történelmünkbe.  ( A cikknek nem az a célja, hogy minden apó részletet bizonyítson, hanem a gondolatmenet átadása). 2012.09.21-én egy belorusz és egy  orosz csillagász: Vitalij Nyevszkij,  Artyom Novicsonok felfedeztek egy üstököst amely lázba hozta a tudósvilágot. Tekintettel a pályájára életszerűtlen, hogy nem a Nasa, a Hubble vette észre elsőként, de ebben az esetben fogadjuk el?  annak ellenére nem olvasunk, hallunk erről az üstökösről a main stream médiában, hogy 2 hónap múlva már itt is lesz a közelünkben, hogy október elsején lépi át a Mars keringési pályáját.

http://hu.wikipedia.org/wiki/C/2012_S1

A C/2012 S1, vagy más néven: ISON üstökös több szempontból is igen érdekes.  A pályája, érkezési ideje majdhogynem megegyezik egy az 1680-ban érkezett Nagy Üstökösével, amely november 14-én érkezett a Föld közelébe. Az ISON 11.26-án lesz a legközelebb a Naphoz, tehát már hamarabb is látható lesz szabad szemmel.  Valamiért erre az időszakra nagyon készülnek úgy közvetlenül, mint közvetetten! Mik is ezek a készületek? Vajon összefüggésben vannak az üstökös érkezésével? Vajon a napjaink világpolitikai eseményei egy hatalmas titkos globális felkészülés eredményei, vagy valóban csak a háttérhatalmak ugranak össze?

http://www.csillagaszat.hu/ustokosok/20130818-egyben-van-az-ison.html

Az üstököst fölfedezése óta figyelik. A Hubble több képet közölt és vannak más teleszkópok által rögzített kockák. Található a neten olyan fototechnikával megtisztított/ vagy manipulált felvétel, amelyen az üstökös fényét megszűrik és ekkor 3 hatalmas objektumot látunk, amelyeknek az egymáshoz viszonyított elhelyezkedése némileg változik.  A megfigyelések alapján úgy tűnik, hogy a fénye és a mozgása nem egységes. Közel 6 hónapig megállt az amúgy folyamatosan erősödő fénye és 13. júniusától eltűnt a szem elől mivel részben nagyon alacsony szögben érkezik, ill. a Nap másik oldalán volt hozzánk képest.  Augusztus 19-én felkerült videó alapján a következőképp néz ki:

http://www.youtube.com/watch?v=HLOX76L2A18

08.13-án lett ismét látható és most megállok egy pillanatra. Mi is történt júniusban a sok egyéb mellett? A FEMA (Amerikai Katasztrófavédelmi Központ) és az orosz megfelelője az EMERCOM egy együttműködési megállapodást írt alá és megkezdődtek a kölcsönös gyakorlatok. Az ENSZ békefenntartó alakulataiból 350.000 főnek 07.01-ével elkezdődött a kiképzése guerilla hadviselésre amely 4 hónapig tart. Mi is történt az ismételt észleléskor, amikor már sokkal közelebb járt az üstökös? 08.13.-án a FEMA 3-as régiójában riadót rendeltek el. (A 3-as régió a következő államokból áll: Washington DC, Delaware, Maryland, Pennsylvania, Virginia, and West Virginia. ) Véletlenül néhány nappal később egy olyan hír rázta mega világot, ami mindenről elterelte a figyelmet. Ez pedig a szíriai vegyifegyver- támadás volt. A világközvéleménye számára igazolható módon hatalmas csapatösszevonások kezdődtek a szíriai rezsim megdöntésére és védelmére. A katonai felbolydulás indokolttá vált. Magyarország fölött is megszaporodtak a harci légijárművek és ezt a NATO tagságunkkal, közel-keleti helyzettel lehetett indokolni.

A Forbes magazin márciusi cikkében már boncolgatta, hogy vajon miért lehet szükség a rengeteg fegyverre, lőszerre, páncélozott járműre az USA területén belül?

http://www.forbes.com/sites/larrybell/2013/03/10/why-the-heck-is-dhs-buying-more-than-a-billion-bullets-plus-thousands-of-guns-and-mine-resistant-armored-vehicles/

Rendkívül érdekes, hogy Janet Napolitano a belbiztonsági miniszter pont augusztus végén, a FEMA riadó kiszivárgása után mondott le.

Augusztus 16-án megjelent New York Times cikk már tényként konfirmálja azt a gyakorlatot, ami november 13-14  tesz egy Kanada- USA-Mexico részvételével megtartott nagy elektromos leállási gyakorlatot, amely egy ilyen esetben felmerülő hiányosságokat, társadalmi elégedetlenségeket hivatott feltárni. A gyakorlat publikus oka a közelmúltban felmerült természeti csapások, terrorcselekmények által előidézett helyzetek gyakorlatszintű megtapasztalása. A jelen adatok alapján közvetlenül 150 cég vesz ebben részt a GridEX II DRILL-nek elnevezett gyakorlatban , az közvetett érintettség a kiesett szolgáltatás okán egyelőre ismeretlen. Amit tudunk az az, hogy teljes elsötétedésre készülnek.

http://www.nytimes.com/2013/08/17/us/as-worries-over-the-power-grid-rise-a-drill-will-simulate-a-knockout-blow.html?pagewanted=all&_r=1&

http://www.youtube.com/watch?v=fs6wLPA0rew&feature=youtu.be

Október elsejével anyagi okokra hivatkozva leállítják az USA légierejének űrfigyelő rendszerét a Space Fance-et.

http://www.af.mil/News/ArticleDisplay/tabid/223/Article/466832/air-force-space-command-to-discontinue-space-surveillance-system.aspx

Összegezvén a közvetett és közvetlen adatokat:

 1. Rengeteg adat van a régmúltból idegen életformák tevékenységére a Földön, tény.
 2. Az 1680-ban megjelent Nagy Üstökösnek volt-e valami köze a  Középkor megszűnéséhez, átalakulásához, a jelen ismereteink alapján nem tudjuk.
 3. A világszinten nagy ellenszenvet kiváltó szcientológus hitvilág mennyire illeszthető bele a valóságba, mi alapján állítják (honnan veszik az információt) azt, hogy a Földön mint börtönbolygón időnként a ?börtönőrök? eltörlik a civilizációt, szintén nem tudjuk. Az általuk gyakorolt a fantasy világába eső hit tele van olyan titkokkal, amikről hierarchikus berendezkedésük alapján még az egyháztagok is csak részben, vagy egyáltalán nem tudnak. A 3 űrhajó érkezése már az ISON felfedezése előtt egy adat volt ebben a körben.
 4. 2012.09.21-én két orosz csillagász felfedezi az üstököst és a pályaszámítás alapján megállapítják, hogy 2013.11.26.-án ér a Nap közelébe.
 5. A FEMA olyan fegyverkezésbe kezdett amit már nem lehetett titokban tartani és 2013. márciusában a New York Times is foglalkozik már a témával.
 6. Az ISON fénye az éve elejétől egészen júniusig nem erősödött ismeretlen okokból.  Júniusban eltűnt a kutatók szeme elől és két hónapig a Nap kitakarta a közeledését.
 7. A FEMA és az EMERCOM katasztrófa együttműködési megállapodást írt alá júniusban.
 8. Az ENSZ július 4. – október 1. között 360.000 főt érintő katonai gyakorlatba kezdett
 9. 08.13-án ismét láthatóvá vált és a fénye továbbra is erősödött. Ezen a napon kiszivárgott, hogy a FEMA riadót rendelt el. A riadó ténye csak a 3-as régióból (Washington DC, Delaware, Maryland, Pennsylvania, Virginia, and West Virginia. ) erősítődött meg egy nyugalmazott szenátor Sheldon R. Songstad által.
 10. Augusztus végén vegyifegyvereket vetnek be Szíriában (a bevetők kilétét itt most nem vitatva) és ennek okán hatalmas csapatösszevonások és katonai mozgósítás történt a világ több területén (leginkább a Szíria közeli vizeken)
 11. 08.16-án megjelenik a New York Times-ban egy cikk amelyben immár hivatalosan is konfirmálják a november 13-14-re tervezett  (tehát tél elején ?) nagy elsötétítési gyakorlatot (GridEX II DRILL ) amelyben Kanada, USA, Mexco 150 nagy cége és több tízezer szakember vesz majd részt.
 12. Szintén augusztus végén lemondott az USA belbiztonsági minisztere: Janet Napolitano a tisztségéről.
 13. A Nemzeti Gárda szeptember közepétől- végéig tartó gyakorlatba kezdett az USA-ban, melyben katasztrófavédelmet és utcai zavargáskezelést gyakorolnak.
 14. Szeptember 19-20. között egy rendkívüli ülést tartott a WHO vírusfertőzés témakörében.
 15. A DMS (Nemzeti Katasztrófavédelem) 100.000 embert mozgósít  09.28. és 11.05. között.
 16. Október elsején leállították az USA légierejének az űrfigyelő rendszerét.
 17. Szeptember 30.-án kimerült az USA fizetési kerete és a kormány majdnem fizetésképtelenné vált.

http://mno.hu/gazdasag/fizeteskeptelenne-valhat-az-egyesult-allamok-1186879

Van még persze egy rakat olyan közvetett adat amit a neten megosztanak és ebbe a gondolatmenetbe beilleszthetők. Amit reményeim szerint üzenetként átment ebből a cikkből az az, hogy az ISON fölfedezése után milyen egymással elvben összefüggő események, megállapodások, készültségek történtek.

Jelen ismereteink alapján az szerintem kijelenthető, hogy valamire nagyon komolyan készülnek.  Az ISON jön és lassan láthatjuk is. Rövidesen kiderül, hogy egy vándorló égitest, vagy valami egyéb. A NASA szimulációja (ha nem hoax) jól mutatja mikor ér a környékünkre.

http://stereo-ssc.nascom.nasa.gov/comet_ison/

A teleszkópképen jól kivehető és a sötétítéssel a fönti video tartalma elérhető. Amennyiben nem látható akkor kicsinyítéssel megtalálható és a sötétítéssel látható lesz a három objektum:

http://hla.stsci.edu/cgi-bin/display?image=hlsp_ison_hst_wfc3_130430_f606w_v1&autoscale&title=Ison+130430+WFC3+F606W

Mégvalami furcsaság, amitől nem lehet eltekinteni. Az üstökös nevéből ki lehet rakni valami mást is…

ISON = SION azaz a SION rend:

perfec10

Elképzelhető, hogy van valami összefüggés?

14 COMMENTS

 1. A  Hubble   október 9-én készített felvételt az üstökösről.  Az égitest köszöni és jól van !   A képet a kormányzati leállás miatt csak a napokban tudták feldolgozni.  Az adatok szerint  a mag  egyben van, valószínüleg  az átlagosnál nagyobb tömegű.  Két éve figyelik az égitestet, pályájában  eltérést nem  tapasztaltak.
  A cikkel kapcsolatban :   Már korábban is irtam, az ENSZ-nek nincs hadereje,  350 000  békefenntartó eddig összesen sem volt !  A békefenntartókat is a tagállamok delegálják – egyéni felajánlások  alapján.
  Az  USA-ban mindig is voltak gyakorlatok – a Varsói Szerződésben is, a hidegháború elmultával ezek kisebbek és ritkábbak lettek. Ugyanakkor  a terror  elleni  hisztéria miatt most újra  gyakorlatoznak – szerintem inkább a lakosság  nyugtatása illetve  a fenyegetettség  érzetének fenntartása miatt.

  •  
   Ez  jó volt nagyon. Ebből már az is egyértelművé vált nekem, hogy a Galaktikus Föderáció nem = a Fény Galaktikus Föderációjával.
   Ebben a dologban eddig nem láttam tisztán. A Galaktikus Föderáció az Androméda Tanácshoz köthető. (annak egy ülésező tagja, és a támogatója is – vagy fenntartója.)
    

   • ember! Ugyan mit “bizonyít” bármi is? 
    Láthattad, mert ordít róla, hogy “propaganda anyag” (mint az elmúlt min. 100 év legtöbbje). ILLÚZIÓ, mint minden más itt az egy-két-három-négy…”dében”. Azért kösz’, hogy helyretetted – hátha valakinek csak így esett le.