Home Földönkívüliek Az orosz-ukrán válság csak távolabb visz minket a földönkívüliekkel való kapcsolat felvételétől

Az orosz-ukrán válság csak távolabb visz minket a földönkívüliekkel való kapcsolat felvételétől

0

Oroszország jelenleg Ukrajna megszállását hajtja végre, ami Oroszország szerint többek között azért történik, mert ezzel megakadályozni kívánja Ukrajnának a NATO-hoz való csatlakozását. Az EU és az Egyesült Államok szerint azonban Oroszország jogtalanul és véres módon próbál területet foglalni.

Nick Pope UFO-kutató szerint mindenesetre az orosz-ukrán válság elriasztja az idegeneket attól, hogy felfedjék jelenlétüket.

A Daily Star című brit bulvárlapnak adott interjújában Pope azt mondta, hogy a földönkívüliek szerint csakis egy primitív civilizáció folytathat háborút saját maga ellen saját bolygóján. A brit védelmi minisztérium egykori munkatársa szerint e jelenleg kialakult konfliktus miatt nem igazán valószínű, hogy a közeljövőben meghívást kapunk a “Galaktikus Konföderációba”.

Ez persze nem csak a jelenlegi konfliktusra vonatkozik, hanem az évek, évszázadok alatt vívott háborúkra is, gondoljunk csak a világháborúkra, a vietnámi vagy boszniai háborúkra, a Közel Kelet eseményeire, vagy Afganisztánra.

Az évek során több UFO kutató is felvetette már, hogy magasan fejlett galaktikus társadalmak valószínűleg nem rendelkeznek országokkal saját bolygójukon, nem különböztetik meg magukat vallásokkal és nem háborúznak a saját fajuk ellen.

A kutatók szerint az ilyen fajok – amennyiben léteznek – a belső viszályok hiányában kifelé tekintenek, eszükbe se jutna egymást irtani és egymással szemben erőszakot folytatni, egyfajta magasabb spirituális szinten vannak, valószínűleg tökéletesen értik az élet és a halál mibenlétét, a világegyetem koncepcióját, valamint sokkal fontosabb dolgokat kutatnak, mint például az élet titkait, valamint más civilizációk nyomai után az univerzumban.

Ezekkel az elképzelésekkel összhangban áll az az interjú, amely az 1947-es roswelli incidens során lezuhant UFO egyik pilótájával készült. Sajnos ennek a dokumentumnak a hitelességét senki nem tudja alátámasztani. Az interjú – ha valódi a dokumentum – egy úgynevezett szürke tipusú fajjal készült, de olvasása közben erős fenntartásokkal kell kezelni a benne található információkat. Sokak szerint ugyanis sok egyetemes és bölcs igazságot, de sok szándékos félrevezetést is tartalmaz, ezért inkább a nem ajánlott olvasmányok közé tartozik.

Mindenesetre a lény egy ponton megjegyzi, hogy ha az univerzumban a poklot kellene megkeresni, akkor erre a Föld tökéletesen alkalmas hely lenne. Lehet, hogy igaza van?

Fotó: Stefan Keller képe a Pixabay -en