Home A múlt rejtélyei Az ősi egyiptomi építmények az Orionra vannak hangolva? A galaktikus építők nyomában…

Az ősi egyiptomi építmények az Orionra vannak hangolva? A galaktikus építők nyomában…

816
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 2 percig tart

A piramisok szerepe sokat elárul a múlttal kapcsolatban…

Az ősi kultúrák világszerte tisztában voltak egyes kozmológiai együttállásokkal, és méőszámokkal, ami alapjaiban veti fel annak a lehetőségét, hogy ősi tudás birtokában voltak.

Ez az ősi tudás pedig feltehetően idegen tudás volt, egy másik civilizációtól.

Világszerte számos piramis található a bolygón, melyek együttállást ábrázolnak elhelyezkedésükkel. Ezekkel az együtt állásokkal pedig egyértelműen azt bizonyították, hogy tisztában voltak az Orion rendszer égitesteinek elhelyezkedésével.

Ennek megfigyelésére csak a 19. századot követően volt képes a csillagászat, ami elgondolkodtató…

Bizonyos rejtélyes okoknál fogva az Orion csillagképnek kiemelt jelentősége volt az ősi kultúrák számára világszerte.

Egyesek még világjelenségnek is hívják az Orion-kapcsolatot, mivel ezt a csillagmintát pontosan megjelenítették az őseink műemlékeiken az egész világon Egyiptomtól Mexikóig. Ismeretlen ok miatt ez a konstelláció képezte elődeink számára az égbolt középpontját. – írja a Boldognapot blog.

A csillagászok igen gyakran hivatkoznak M42-ként az Orionra. Ez egy csillaglép, az egyik legkiemelkedőbb az égen.

A régészek és történészek szerint ez az oka, hogy annyi ősi civilizáció figyelmét felkeltették.

Mások, a paleoasztronautika hívei szerint az ősi idegenektől ered az a tudás, amivel ezeket megépítették és iylen tökéletes betájolták.

A Gízában található piramisok és társépítményeik évszázadok óta elbűvölik a kutatókat, a történészeket és a régészeket.

Ezek a fenségek struktúrák nem hasonlítanak a bolygó felszínén lévő más struktúrákhoz. Érdekes módon úgy tűnik, hogy a Gízában található három piramis meglehetősen hasonlít az Orion csillagképre.

Számos más helyen a világban észrevették az együttállás ábrázoló elhelyezkedést az ősi piramisoknál, így az azték piramisok esetében is, vagy épp Chilében.

A hopik egy bennszülött amerikai törzset alkotnak, akiknek a kozmológiája, műemlékei és vidéke mélységes kapcsolatot mutat az Orion csillagképpel, s mint ahogy a föld más ősi civilizációinál Afrikától Európáig, úgy a hopik törzsénél is az Orion csillagképnek feleltették meg a szent területeiket.

Nagyon sokan vélekednek úgy, hogy valójában ezeket a rejtélyes kozmológiai összefüggéseket egyértelműen az Orion csillagképből érkező ősi idegenek mutatták meg az emberiségnek.

Ezek az idegen lények valóságos istenek voltak a földiek számára, így mélységes istenhit alakult ki irántuk, ami alapjaiban határozta meg az emberi erkölcsöt és a fajunk fejlődését morális téren is.

A legendák és jóslatok szerint ezek az istenek egy szép napon a jövőben vissza fognak térni, hogy az ősi tudásuk által egy újabb szintre emeljék majd az emberek világát.

Avilagtitkai