Home Cikkek AZ UFO-KUTATÁS SZENT GRÁLJA

AZ UFO-KUTATÁS SZENT GRÁLJA

421
0
Megosztás

Ennek a cikknek az olvasása 2 percig tart

Roswell, a letagadhatatlan igazság 67 évvel ezelőtt történt, ám teljesen elképesztő módon még mindig nem látunk kristálytisztán a roswelli UFO-szerencsétlenséget, illetve az azt követő eseményeket illetően.

Persze úgy gondoljuk, hogy szinte mindent sikerült kideríteni, és akár a lehető legnagyobb részletességgel, akár óráról órára fel tudnánk vázolni a történteket, bár a kormány és a hozzá kapcsolódó hivatalok továbbra is hallgatnak, vagy éppenséggel hazudoznak az üggyel kapcsolatban. Talán a kivárás taktikáját választják, valahogy úgy, ahogy a Kennedy-gyilkosság, vagy 9/11 ügyében, amiknél szintén nyomasztó a hivatalos állásfoglalást megcáfolni képes bizonyítékok súlya. Ez a kivárás pedig azon alapszik, hogy az ember halandó lény, és éveken belül az utolsó, közvetlen szemtanú is befejezi földi pályafutását, onnantól kezdve pedig sokkal könnyebben tudják majd letagadni a letagadhatatlant?

400000001

Jesse Marcel, aki az 1947. július 2-án kisfiúként maga is részes lett a korszak egyik legvitatottabb ? és paradox módon a leginkább egyértelmű ? UFO-esetének, 2013. augusztus 26-án hunyt el szívrohamban. 77 éves volt, és a hosszú évek során egyszer sem tagadta meg sem önmagát, sem apja emlékét, végig kitartott az mellett, hogy azon a bizonyos éjszakán egy idegenek által készített repülő csészealj zuhant le a farmer, William ?Mac? Brazel földjére. Jesse apja, az idősebb Marcel őrnagyként szolgált a közeli légi bázison, ahol egyébként a világ akkoriban egyetlen, atombombákat célba juttatni képes köteléke állomásozott. A kisfiú úgy került a történetbe, hogy az őrnagy egyik éjszaka, amikor hullafáradtan hazament, megmutatott a családjának egy fémszerű tárgyat, ami állítólag a lezuhant csészealj egy darabja volt. Ez a törmelék rendkívül rugalmasnak bizonyult, ha összegyűrték, szinte azonnal visszaállt az eredeti állapotába

Tehát Jesse Marcel úgy hagyott el minket, hogy mindvégig ragaszkodott az eredeti történethez, és élete során végig támogatta az UFO-kutatást. Most már csak alig néhányan vannak életben, akiknek bármi közük lehetett az esethez, ráadásul ezek többsége az ellentétes oldalon áll ebben az ügyben, vagyis az elhallgatók sorait erősítette akkoriban. De ettől függetlenül a roswelli történet az eltelt hosszú idő ellenére sem kopott meg, sőt bizonyos időközönként újabb és újabb fejlemények láttak napvilágot.

Hihetetlen Magazin